Bitva o Atlantik
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Bitva o Atlantik

Bitva o Atlantik

M_Pech

M_Pech

5. 11. 2013 10:30

Riot se rozhodl, že nám vyplní pauzu před LCS. V prosinci se utkají nejlepší evropské a americké týmy. Bitva o Atlantik je tady!

Reklama

Adventní týdny nám přinesou serii zápasů mezi evropskou a severoamerickou špičkou. Vše se odehraje během LCS kvalifikací pro sezonu 4. Celkem je pozváno 10 týmů. Za Evropu budou bojovat EG, Alternate Attax, Gambit, Lemondogs a Fnatic. Severní Ameriku budou zastupovat Dignitas, TSM, CLG, XDG (ex-Vulcun) a Cloud9.

Bude se hrát střídavě v Evropě (Kolín nad Rýnem) a v Americe (Los Angeles) a celkem pět zápasů proběhne

v rozmezí 14.-22. prosince

Vše odstartují v Kolíně nad Rýnem EG proti Dignitas, tedy týmy, které se umístily na čtvrtém místě v minulé sezoně. Vítěz získá pro svůj region 1 bod. O den později si zopakují souboj ze základní skupiny Worlds Lemondogs a TSM. Tato serie finalistů svých regionů je hodnocena 2 body. Poté se přesuneme do LA, kde se 20. prosince utkají CLG a Alternate Attax, týmy z páté příčky ve svých regionech. Série je hodnocena 1 bodem. Následující den přijde souboj XDG (ex-Team Vulcun) a Gambit, na Worlds vyhráli oba zápasy Gambit a XDG určitě nebudou chtít prohrát další. Tento souboj je hodnocen 2 body. Vrchol přijde

22. prosice

. V repríze čtvrtfinále WC se utkají Fnatic a Cloud9. Ve hře budou 3 body pro svůj region.

Datum
LCS RankingSeverní Amerika EvropaBody za seriiMísto
Pro 14 #4 DIG vs. EG 1 Kolín n. R.
Pro 15 #2 TSM vs. LD 2 Kolín n. R.
Pro 20 #5 CLG vs. ALT 1 LA
Pro 21 #3 XDG vs. GMB 2 LA
Pro 22 #1 C9 vs. FNC 3 LA

Jde o velmi zajímavou myšlenku, která nám ukáže, jak jsou na tom jednotlivé týmy a hlavně jednotlivé regiony v porovnání s ostatními. Je vidět, že Riot chce mít pod palcem i mezinárodní turnaje, které kvůli LCS poslední sezónu ztratily úroveň. Doufejme, že se podobných turnajů bude ukazovat stále více a že se ještě někdy dočkáme turnaje podobného IPL 5.

Kdo si myslíte, že vyhraje? Let the thrash-talk begin!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama