Bilibili Gaming zničili Gen.G, pouze T1 mohou překazit vítězství LPL na MSI
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Bilibili Gaming zničili Gen.G, pouze T1 mohou překazit vítězství LPL na MSI

Bilibili Gaming zničili Gen.G, pouze T1 mohou překazit vítězství LPL na MSI

Maarty

Maarty

19. 5. 2023 17:22

Čína opět porazila Koreu, dnes v jednoznačném výsledku 3-0. Jeden z nejlepších LCK týmu vypadl z turnaje, zatímco čínská dvojka se z play-in fáze probojovala až do samého semifinále. V něm zítra od 13:00 vyzve T1 o poslední místo ve finále.

Reklama

Už včera jsme byli svědky toho, jak favoriti T1 prohráli ve velmi těsné sérii nad JD Gaming. Nikdo ovšem nečekal, že dnes budou Bilibili Gaming pokračovat v trendu a porazí Gen.G Esports. I přes světlé chvíle od jednoho z nejlepších midlanerů na světě Chovyho tým nedokázal ukořistit jediné vítězství.

 Dominance ze strany čínského toplanera Bina a marksmana Elka byla od začátku zápasu jasná a oba hráči nastoupili v mnohem silnějším rozpoložení než jejich protějšky. Přece jen pro mladého sedmnáctiletého hráče Peyz to byl první světový turnaj a nervozita mohla mít na jeho výkon značný vliv.

I čínská odpověď na celou momentální metu se zdá mnohem lepší, než ze strany korejských celků. Zítra dostanou T1 poslední šanci najít způsob, jak porazit jasnou týmovou identitu, kterou čínské týmy momentálně předvádějí.

Věříte, že se T1 podaří pomstít Gen.G Esports, a dostat tak LCK do finále? Nebo nás opět čeká další LPL rematch, kde si možná marksman Ruler dojde pro svůj první MSI titul? Poslední předfinálový zápas začíná zítra od 13:00. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama