Bilibili Gaming vyzráli i na Fakera, ve finále uvidíme čínské derby
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Bilibili Gaming vyzráli i na Fakera, ve finále uvidíme čínské derby

Bilibili Gaming vyzráli i na Fakera, ve finále uvidíme čínské derby

Maarty

Maarty

20. 5. 2023 17:25

Zítra nás čeká finále Mid Season Invitational, ve kterém JD Gaming před dnešním zápasem nedočkavě vyhlíželi svého soupeře. Fanoušci očekávali jasnou výhru T1, Faker se svým týmem byl totiž poslední korejskou nadějí v turnaji. BLG ovšem i dnes dokázali předvést, že jsou tím lepším celkem i regionem a s přesvědčivým skóre 3-1 se přesouvají do nedělního finále.

Reklama

Bilibili Gaming otevřeli první dvě hry vítězstvím, kde ukázali jasnou prioritu na Lulu spojenou s Jinx nebo Zeri a tyto kombinace jsme nakonec mohli vidět v každé hře série. Korejská dvojka se snažila najít odpověď a dostatečný náskok, to se jim však nepovedlo až do třetí mapy, kde konečně dokázali vyhrát několik soubojů, které je zavedly až do čtvrté hry.

Poslední hra vypadala pro T1 velmi špatně, v pozdějších fázích dokázali odchytávat osamoceného Elka s jeho Zeri. Díky tomu fanoušci věřili do poslední chvíle. I přes prohru T1 3-1 se jednalo o napínavý zápas, v němž Faker ukázal, že je pořád tím nejlepším hráčem na světě. Například jako v následujícím klipu, kde udržel svůj tým nad vodou až do sérii ukončujícího souboje o Elder draka.

Zítra nás čeká finále i konec celého MSI. Čínská liga má už dnes jistý pátý titul, a tomuto turnaji tak historicky jednoznačně dominuje. LCK se dvěma tituly a LEC s jedním budou tento náskok ještě dlouho dotahovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama