BenQ LanCraft Summer 2013
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek BenQ LanCraft Summer 2013

BenQ LanCraft Summer 2013

derk

derk

LanCraft už nám klepe na dveře a vy máte poslední šanci se přihlásit. Všechno důležité uvnitř.

Reklama

Něco málo přes 2 týdny zbývají do prvního, ale i posledního LanCraftu v roce 2013. Do Starého Města u Uherského Hradiště se 22. až 25. srpna sjedou hráči tří her a mezi nimi bude i League of Legends. Pro tuto hru to bude již čtvrtý LanCraft.

Na prvních dvou akcích, kde bylo LoLko přítomno, se ukázalo po osmi týmech, minule se ale počet účastníků smrsknul téměř na polovinu. Tentokrát to ale vypadá zcela opačně. Již nyní si svá místa částečně zajistily všechny týmy.

Od organizátorů akce již víme více podrobností o tom, jak bude Lanpárty vypadat z pohledu League of Legends. Hlavní League of Legends turnaj bude probíhat od pátku až do soboty. Začátek základních skupin je plánovaný na 10:00. Dvanáctka týmů bude rozdělena do dvou skupin po šesti týmech. Ze skupin, které budou hrány BO1, postoupí všichni, první čtyři týmy do WB, další do LB.

Celé playoff, s vyjímkou Grandfinále, bude hráno stylem BO3. Část zápasů se odehraje ještě v pátek, zbytek pak v sobotu. Ti úplně nejlepší se utkají v sobotu večer v Grandfinále. To se bude hrát BO5. Kompletní harmonogram LoLka naleznete zde .

O stream z turnaje bude velmi dobře postárano. Pod svá křídla si ho totiž nevezme nikdo jiný, než Petr “Xnapy” Jirák. Mimochodem právě se Xnapym a adminem turnaje Ňufíkem byl připraven na webu LC rozhovor , který vám přiblíží klíčové postavy organizační sféry turnaje.

Ale zpět ke streamu. Xnapy bude diváky provázet celým programem League of Legends. Na své si navíc přijdou i ti diváci, kteří zavítají přímo do místa dění. Budou totiž moci sledovat stream na jednom ze dvou pláten, které bude na místě připraveno.

Vzhledem k tomu, že je více her, než pláten, budou se muset fanoušci jednotlivých gamesek občas prostřídat. I tak si ale LoL fanoušci přijdou na své v pátek u vybraných duelů a v sobotu u všech závěrečných zápasů hlavního turnaje. Zajimavé bude v tomto ohledu Grandfinále, které odehrají hráči na pódiu.

Ti nejlepší hráči si navíc žádají tu nejvyšší kvalitu, což je důvod, proč na pódiu bude připravena desítka herních počítačů HAL3000 Grunex Challenge by MSI. Bude to navíc právě na LanCraftu, kde tyto stroje poprvé spatří zraky diváků a hráčů. Více o těchto sestavách, včetně specifikace HW, naleznete na webu LanCraftu .

Harmonogram bude především v pátek velmi uvolněný, což nahravá možnostem různých doprovodných turnajů. Kromě 5v5 bitev si tak budou moci hráči zahrát i v menším počtu. A i doprovodné turnaje budou okořeněny určitými výhrami.

Výhry v hlavním League of Legends turnaji začínají dosahovat úctyhodných výšin. Kromě finanční dotace 10 000 Kč se mohou hráči nejlepších tří týmů těšit i na věcné ceny, v hodnotě zatím přesahující 20 000 Kč. Stále ale platí, že tato hodnota cen není konečná a může ještě být zvýšena.

Pokud by jste zatoužili po jiných aktivitách, vyjdou vám organizátoři opět vstříc. Připraveny budou promo počítače, na kterých si budete moci vyzkoušet nejnovější hry. Svůj um si budete moci otestovat i na konzolích, které by měly i tentokrát okořenit interiér budovy. Tradicí se již pomalu začíná stávat stolní fotbálek a turnaj v něm, který bude na programu v sobotu večer. Samotný fotbálek pak samozřejmě bude k dispozici kdykoliv během akce.

Nezapomíná se ani na venkovní aktivity. V plánu je turnaj v plážovém volleyballe, ačkoliv tento aspekt bude velmi záležet na počasí, které zatím organizátoři ovlivnit neumí. Počasím by ale neměl být ovlivněn dýchánek u grillu. Ten opět zpestří jídelníček účastníků LanCraftu.

League of Legends dostalo k dispozici 60 slotů pro hráče, tedy místa pro 12 týmů. Již nyní jsou zaplněna všechno místa. Stále se ale můžete akce účastnit jako diváci. Organizátoři se navíc stále pokouší zařídit další místa pro hráče. O jejich případné dostupnosti vás budeme informovat.

BenQ LanCraft Summer 2013 bude zcela určitě jednou z nejdůležitějších akcí tohoto roku. Organizátoři se snaží vylepšit tuto akci co nejvíce i vzhledem k tomu, že to bude jediný LanCraft v tomto roce. Schopnosti admin týmu jsou navíc prověřené časem a společně s kvalitními prostory a špičkovým vybavením je to záruka kvality. Rozhodně tedy neváhejte, protože tento LanCraft bude skutečně stát za to.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama