BenQ Lancraft Spring 2012
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek BenQ Lancraft Spring 2012

BenQ Lancraft Spring 2012

David Růžička

David Růžička

9. 5. 2012 06:17

Největší česká BYOC lan párty se blíží, od 1.6. - 3.6. se uskuteční ve Starém Městě na Jižní Moravě a její součástí bude LoL turnaj.

Reklama

Od jara roku 2003 až do léta 2009 se Lancraft konal v moravském městě Rýmařov, aby se v roce 2010 oklikou přes Krnov přesunul do Starého Města, kam se příznivci počítačových her sjiždějí dodnes. Historicky první název akce byl BW Spring/Summer, s přidáním WarCraftu III mezi turnajové hry se změnil na Rýmařov Spring/Summer. Jméno LanCraft nese LAN party od roku 2007, kdy bylo vybráno v soutěži z několika návrhů návštěvníků.

 

 

LanCraft je primárně BYOC (bring your own computer) LAN party. Tedy akce pro hráče s vlastním počítačem. U vybraných her je možné také sdílet počítač s někým jiným. Hráči bez vlastního počítače (pokud je to povoleno) by si s sebou měli dovézt polohovací zařízení (tj. myš, podložka pod myš a klávesnice) a sluchátka (reproduktory jsou zakázány). Účastníci, kteří si přivezou vlastní počítač, musí počítat s tím, že budou mít k dispozici nejvýše dvě zásuvky a před odjezdem by si měli zkontrolovat, zda mají v počítači síťovou kartu. Všichni, kdo chtějí nocovat v kulturním domě, by neměli zapomenout spací utility, např. spacák a karimatku.

 

Součástí BenQ Lancraft Spring bude i League of Legends turnaj, jehož pravidla vám zde přiblížíme již brzy v aktualizované verzi.

Kromě oficiálního turnaje BenQ Lancraft Spring 2012 se na této LAN akci odehraje také finále Playzone BenQ ligy, jejíž play off se chystá v nadcházejících týdnech.

Více informací, jak k samotnému turnaji, tak k LAN párty jako takové, budete moci najít na našem webu v nadcházejících týdnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama