BenQ 5v5 NightCup #84 - Report
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek BenQ 5v5 NightCup #84 - Report

BenQ 5v5 NightCup #84 - Report

eSuba . redzkii

eSuba . redzkii

23. 1. 2013 17:19

Pravidelná reportáž z online NC, pořádaného portálem PLAYzone je tu!

Reklama

V sobotu 19. ledna 2013 byl odehrán v pořadí 3. turnaj nové sezóny, který je přístupný pro všechny nadšence naší milované hry League of Legends!Většina organizátorů doufala, že i tento cup bude velice úspěšný a že tu proběhne tzv. "do třetice všeho dobrého", tedy, že i v tomto NC padne rekord v účasti, jako v 1. a 2.turnaji.

Bohužel se tak nestalo, ale stejně organizátoři byli nuceni rozšířit sloty ze základních 64 na 128!Turnaje se totiž zúčastnilo krásných 99 týmů, které měly v hlavě jen jednu myšlenku "vyhrát"! Minulý vítěz teamARCTICZ.cc, nyní pod názvem  TeamGSXH vypadl v semifinále proti  Sausage Riders, kteří minulý NC vypadli již ve 4.kole!V dalším semifinálovém zápase si to rozdaly týmy  Club of former alcoholics a  Vis Maior, i tentokrát tým Club of former alcoholics prohrál a zjistil, že mu asi finále není přáno.

V boji o 3.místo se tedy utkali hráči týmů  TeamGSXH a  Club of former alcoholics!Ačkoliv borcům z Club of former alcoholics není finále přáno, tak i tentokrát ukázali, že na bednu mají, opět získali 3.místo!

Ve finále tedy skončili hoši reprezentující týmy  Sausage Riders a  Vis Maior!Asi stojí za zmíňku, že oba dva týmy se v minulém NC nedostaly přes 4. kolo (Vis Maior měli několik náhradníků) a v prvním NC Sausage Riders skončili na 4.místě, kdy podlehli v boji o 3. místo týmu Streaming Power :), kteří se tentokrát turnaje nezúčastnili. Vis Maior první turnaj bezkonkurenčně vyhráli.Těžko říct, co se hráčům honilo hlavami, velký favorit minulý cup vyhořel, nyní se hráči museli tedy řádně propleskat a dát hlavy dohromady, aby mohli obhájit vítězství z 1. kola.Talentovaný soupeř to neměl určitě o nic lehčí, ani tady bych se nedivil, kdyby padlo nějaké cigárko před zápasem "na uklidnění", přeci jen finále.. To jsou nervy!

 

 

 League of Legends BenQ 5v5 NightCup #84  Vis Maior  Sausage Riders  Club of former alcoholics  TeamGSXHVítězům gratuluji, poraženým děkuji za účast!Za celý LoL admin PZ Team Vám přeji krásný zbytek dne a u dalšího NC naviděnou! 


Na další turnaj BenQ 5v5 NightCup #85, který proběhne 26.ledna, tedy tuto sobotu, se můžete již registrovat!

Více informací ZDE .Podpořte tedy i Vy naší scénu a přihlašte se do turnaje! .. Neboť jak řekl zesnulý baron Pierre de Coubertin :"Důležitou věcí v životě není vítězství, ale zápas, základem není to, že se zvítězilo, ale že se bojovalo dobře."
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama