Become a BETTER PLAYER
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Become a BETTER PLAYER

Become a BETTER PLAYER

Tray

Tray

1. 1. 1970 00:00

Nemůžete stále přijít na ten správný recept jak se dostat do vyžší divize v soloQ ? Váš team pernamentně každou hru feedí ? Poláci vás každou hru trolí a nebo dostáváte leavery ? Máte na to být na vyžším elu než jste teď ale

Reklama

Je to můj nový pořad BECOME A BETTER PLAYER (how to carry from elo hell), ve kterém se Vás budu snažit nasměrovat a poradit jak na to. Pořad je přednostně určený pro hráče na nízkém elu (gold, silver, bronze), ale nevylučuji že některých dílech najdou ponaučení i zkušenější hráči.

Já jsem Tray a velikou část season 2 jsem věnoval ELO BOOSTingu. Ano můžete mě za to odsuzovat ale nelituji toho. Kdybych si to nezkusil, tak by dnes tento pořad vůbec nemohl existovat. Dnes se snažím všem CZ/SK hráčům kteří o to stojí poradit a třeba i trošku zlepšit morálku CZ/SK komunity která své neúspěchy svádí například na Poláky. Pokud mě neznáte nebo by jste o mě chtěly vědět více, tak v TOMTO VIDEU se o mě dozvíte veškeré důležité informace :).Pořad je rozdělen do čtyř částí a každá část obsahuje několik dílů. Každý díl pak bude vycházet pravidelně na mém YouTube kanálu každý týden až dva.


Rozvrh Pořadu

Part 1 - Before game

1, Sebekritičnost2, Hrdinové3, Pozitivní myšlení4, Farmení

Part 2 - Lobby

1, Domluva s teamem2, Pick správného championa

Part 3 - In game

1, Nákup2, Laning fáze3, Povědomí o junglerovi4, Ovlivňování ostatních linek5, Vedení teamu

Part 4 - After game

1, Zhodnocení hry


V současné době jsou hotové první dva díly a ty můžete shlédnout ZDE:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama