Are you shi*ting me?
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Are you shi*ting me?

Are you shi*ting me?

Uzunari

Uzunari

26. 11. 2012 09:51

Uzunariho článek na téma solo queue na Westu aneb chovejte se slušně, lidi!

Reklama
Úvod

Dnes bych to chtěl udělat opravdu jen krátké a výstižné. Ať si kdo chce co chce říká o kvalitě west soloq, já to nikomu neberu, mám účty na obou, hraju na obou, ale dnes jsem viděl něco, co ještě nikdy předtím a jestli to nevypovídá o určité kvalitě, tak už snad ani nevím co by mělo. Ano, stalo se to na westu - na eastu jsem nic podobného nikdy neviděl.

Byl jsem ve hře, kde byla jedna protivná vayne, zjevné to bylo už od prvního jejího logu v chatu, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. Hra byla zjevně prohraná bot/mid/top všechno šlo víceméně do s*aček. Byl jsem středně nasraný, ale neflamoval, jen utrousil poznámku na jeden fail enemy wukonga (něco ve smyslu porovnání jeho skillu s přejetým ježkem na dálnici) Vyvolalo to mimořádný obdiv a pak jsem se při svém vydařeném rýpnutí nestačil divit, co se vše objevilo na chatu. Tentokrát to ovšem nebylo z mé strany či snad wukonga. Naše Vayne začala nadávat všem do poláků. Za cíl si vybrala snad celý náš tým. Pro upřesnění snad jen dodám, že sama vayne měla na botu 0/5. Všichni známe ten hate, známe taky ten pociit, že fucking polish players, ale podlě me celé tohle je jedno velké klišé a špatní hráči jsou všude, ano i zde.

- Ano, lidi si nadávají do ču*áků, do dementních ko*otů a že jeden druhému zabijou psa nebo si přejí rakovinu, ale tohle hraničilo se vším.

Abych se dostal k hlavní pointě, screen nemám, a tak to prostě budu muset zprostředkovat jinak. Krom toho, že tam byl hate vůči polákům, což mi vadí tak středně, tak co proběhlo chatem byla narážka na holocaust. V ten moment mi po zádech opravdu proběhlo tzv. "chill" . Naprosto nejapná poznámka na téma holocaustu a za ní následoval posměch a sranda z toho a přání smrti pro všechny poláky, čechy, slováky a co já vím koho ještě. Chvíli jsem nevěřil svým očím,... "WTF?"

Opravdu si může někdo kvůli posranému rankedu dělat srandu z holocaustu? V ten moment se mi zalily oči rudě, Toho člověka jsem chtěl najít a vymlátit mu mozek z hlavy. Jak může někdo kvůli hře napsat něco o tom, že si přeje genocidu takového rozsahu, že ji měl Hitler dokončit. Umřely stovky tisíc lidí a nějaká malý debilní scrub si z toho dělá prdel a přeje, aby si to stalo dalším. Tohle prostě není normální a proto nechci, aby to vypadalo, jako poučný článek, ale ku*va lidi chovejte se jako lidi. Uvědomte si prosím, že i když to fakt stojí za hovno a ta hra vás sere, tak si neberte takové věci nikdy do úst, protože tohle opravdu nemá vůbec nic společného se srandou a už vůbec ne s hraním, prosím... Raději přemýšlejte na něco jiného, klidně i flamujte při tom hraní, ale nedopusťte, abyste někdy napsali takové zvěrstvo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama