Arcane diváci sledují i dva roky po vydání, Netflix zveřejnil statistiky
i Zdroj: Fortiche studios/Riot Games
Zajímavosti Článek Arcane diváci sledují i dva roky po vydání, Netflix zveřejnil statistiky

Arcane diváci sledují i dva roky po vydání, Netflix zveřejnil statistiky

Giry

Giry

24. 5. 2024 16:23

Od vydání první řady seriálu Arcane v listopadu 2021 uběhly už více než dva roky. I přesto je seriál stále oblíbený, dokazují to statistiky za loňské druhé pololetí.

Reklama

Od loňského července do konce roku odvysílal Netflix 14,4 milionů hodin Arcane, což je v porovnání s přechozím půlrokem jen zanedbatelný pokles, od začátku loňského roku do konce června totiž diváci sledovali 15,2 milionů hodin LoLkařského seriálu. 

Ve statistikách se navíc objevila nová metrika počtu zhlédnutí, ta se u Arcane vyšplhala na 2,3 milionů, což je stejný počet jako například u první sezóny anime seriálu Naruto.

Arcane se dočká pokračování letos na podzim. Premiéru druhé řady seriálu ze světa League of Legends budou doprovázet eventy ve všech hrách od Riot Games. Tvůrci zatím k druhé řade příliš neprozradili, už na začátku letošního roku však zveřejnili dechberoucí trailer.

Z nového traileru na Arcane zamrazí, ukazuje očekávanou postavu
i Zdroj: Riot Games, Netflix

Z nového traileru na Arcane zamrazí, ukazuje očekávanou postavu

Druhá řada seriálu Arcane dorazí v listopadu letošního roku. V novém oficiálním traileru se střetáváme s dvěma postavami.

5. 1. 2024 17:05

Podle něj to vypadá, že se v seriálu objeví další z šampionů - Warwick. I přes smrt postavy Silca prozradil herec Jason Spisac, který mu propůjčuje svůj hlas, že se objeví i v druhé řadě. Představitelka Jinx Ella Purnell zase tvrdí, že nás nové díly doženou k slzám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama