ARAM komunitě vadí přísun potrestaných hráčů, Riot proto mění pravidla trestů
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek ARAM komunitě vadí přísun potrestaných hráčů, Riot proto mění pravidla trestů

ARAM komunitě vadí přísun potrestaných hráčů, Riot proto mění pravidla trestů

Giry

Giry

10. 10. 2023 16:00 1

Nedávná změna poslala hráče potrestané za nevhodné chování do her v Kvílející propasti, tím se ovšem výrazně zhoršila kvalita ARAMů. To se samozřejmě stálým hráčům tohoto herního módu nelíbí.

Reklama

Patch 13.19 přinesl před pár týdny do hry změnu, která měla pomoct k nápravě hráčů potrestaných za své chování. Ke svým trestům totiž nyní mohou dostat navíc zákaz hraní hodnocených zápasů do té doby, než odehrají pět her ve frontách Normal Blid, Normal Draft nebo ARAM.

Vzhledem k tomu, že právě ARAM vychází časově průměrně nejrychleji, valná většina takto potrestaných hráčů zamířila právě sem. Jenže výsledkem nebyla náprava hráčů, jak by si Riot představoval. Potrestaní hráči, kteří se chtěli zbavit trestu co nejrychleji, se nechávali dokola zabíjet, aby umožnili protihráčům zápas rychle ukončit nebo donutili spoluhráče hru vzdát.

ARAM komunita se tak ozvala a Riot její nářky vyslyšel. Patch 13.21 (prozatím plánovaný na 25.října) by měl přinést změnu tohoto systému a odebrat ARAM z front, kde si lze odpykat trest. Oznámil to jeden z vývojářů na Redditu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama