Ani Cloud9 nestačili na východní celek, potkají BLG v semifinále své rivaly z LPL?
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Ani Cloud9 nestačili na východní celek, potkají BLG v semifinále své rivaly z LPL?

Ani Cloud9 nestačili na východní celek, potkají BLG v semifinále své rivaly z LPL?

Reibl

Reibl

11. 5. 2023 17:15

Papírově nejvyrovnanější duel, tak se hovořilo o zápase mezi čínským druhým seedem a mistry z LCS. Ani snaha Blabera a Berserkera ovšem nepřinesla touženou výhru v jediné hře. BLG ovšem často zaváhali.

Reklama

Vyrovnaná úvodní fáze hry a solidní výkony od junglera a marksmana Cloud9. To jsou asi jediné pozitivní body, které si mohou odnést hráči severoamerické organizace. BLG po zaváhání pro Golden Guardians ukázali, že dokážou předvést čistou sérii, alespoň pokud se podíváme na finální skóre. Oba celky ale váhaly v micro i macro aspektech hry.

První hra byla do 20. minuty vyrovnaná, nicméně se Cloud9 nepovedlo využít kombinaci Nocturna a Kennena. Špatná exekuce v několika teamfightech znamenala mapu pro čínské oponenty.

Druhá hra se nesla v podobném duchu a když už to vypadalo, že BLG ztratí Barona ve prospěch oponenta, zasáhl XUN se svojí Vi. Nepohlídaný jungler proklouzl do Baron pitu a pojistil výhru v druhé hře.

Ani ve třetí hře se moc nezměnilo a Elk s Jinx si připisoval jeden důležitý kill za druhým. Ačkoliv se duel protáhl na téměř 35 minut, o vítězi ke konci hry nebyl pochyb. BLG se tak posílají v pavoukovi dále, C9 mají šanci v lower bracketu.

Zítra nás čeká souboj mezi Golden Guardians a čínskou jedničkou JDG. Trend je jasný. Západní týmy proti LPL/LCK vyhráli zatím jen dvě mapy (jednu G2 a jednu GG).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama