Americké play-off v plném proudu, nejsilnější týmy vyzvou své první soupeře
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Americké play-off v plném proudu, nejsilnější týmy vyzvou své první soupeře

Americké play-off v plném proudu, nejsilnější týmy vyzvou své první soupeře

Maarty

Maarty

3. 8. 2023 15:07

Po skončení letního evropského splitu se můžeme těšit na další zápasy americké ligy, ty budou probíhat od dnešního večera až do neděle, kdy v každém hracím dnu od 23:00 uvidíme jednu Bo5 sérii.

Reklama

Týden začne zostra sériemi v pavouku poražených, kde budou o postup bojovat týmy 100Thieves proti Team Liquid a Dignitas s TSM. Dvě organizace se tak tento týden s námi definitivně pro tento rok rozloučí.

Druhou polovinu týdne pak nastartují týmy z prvních příček žebříčku ze základní fáze splitu, kde Cloud9 v úvodním zápase vyzve Evil Geniuses a Golden Guardians nováčky NRG.

EG v poslední sérii nebyli vůbec sehraní mnohem slabší TSM dokázali porazit jen těsně. O možnost dostat se na světový šampionát budou muset stále ještě bojovat, ať už proti C9 nebo v poslední šanci, kterou po případné prohře dostanou.

Dokáže se legendární midař Jensen z lower bracketu dostat až na Worlds?

NRG ukořistili solidní výhru nad týmem Liquid a určitě se nejen v očích fanoušků ukázali jako kompetitivní tým, který je třeba respektovat. Uvidíme, jestli Golden Guardians, jenž se už dlouhodobě drží jako americká dvojka, budou mít potřebný správnou disciplínu, aby sérii dotáhli do úspěšné výhry.

V turnaj o výhru letního splitu a možnosti postoupit na světový šampionát jde do tuhého, nenechte si ujít výsledky v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama