ALTERNATE má nový LoL Team
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek ALTERNATE má nový LoL Team

ALTERNATE má nový LoL Team

David Růžička

David Růžička

25. 9. 2012 06:02

Forellenlord se vrací do svého starého teamu s novou sestavou, v posledních týdnech jsme je mohli vidět pod jménem elo blade.

Reklama
Team ALTERNATE

je známým německým celkem, jejich starý League of Legends team se podíval i na větší evropské soutěže typu IEM a nebyl úplně bez úspěchu. Ale s oznámením sezóny 3 se hráči dozvěděli, že bude možné se LoLkem bez problémů živit a hráči z lepších týmů začali přemýšlet o tom, jak se dostat na ten úplný top. A jedním z nich je i

 Carl "

Forellenlord

" Luckmann. Forellenlord opustil své staré spoluhráče z ALTERNATE a složil si nový tým s kolegama ze soloQ. Zapomněli jsme totiž poznamenat, že Forellenlord je jediný člověk na světě co má elo rating přes 3000 (asi nevěří na elo hell :). Nově složený tým hrál pod názvem Eloblade a začal zaznamenávat výrazné úspěchy, podařilo se jim v online turnajích porazit prakticky všechny evropské týmy včetně celků kvalifikovaných na finále Sezóny 2 –

M5

a

SK Gaming

. Krátce poté se Forellenlord i se svým novým týmem vrací zpátky pod křídla multigaming klanu ALTERNATE, který jim nabídl sponzoring.

Nová sestava Teamu ALTERNATE:

 Lukasz '

LeoFromKorea

' Mirek - Support

 Adrian '

Kerp

' Wetekam - Top

 Markus '

Kottenx

' Tingvall - Jungler

 Tom '

Metalx

' Latour - AD Carry

 Carl '

Forellenlord

' Lückmann - AP Carry

ATN se již podařilo zaznamenat první větší úspěchy a mezi nimi je například kvalifikace pro

IPL 5

, kde jim nový sponzor umožní cestovat do Las Vegas na konci Listopadu a zúčastnit se tak turnaje s naprostou světovou špičkou. Pojďme se ještě podívat na jednotlivé hráče týmu ATN:  Adrian '

Kerp

' Wetekam hrál většinu sezóny 2 top lane pro evropské top týmy, svou kompetetivní kariéru začal v celku

 Western Wolves

, kde již hrál se svým týmovým kolegou Tomem '

Metalx-em

' Latourem. Celý tým WW pak přešel pod organizaci

 Teamless

, kde zaznamenal své největší úspěchy. Teamless se nakonec rozpadl právě kvůli odchodu Kerpa a Metalxe do týmu Eloblade (ATN).

 Markus '

Kottenx

' Tingvall hrál jungle za tým

 NaVi

(známý především díky svým neporazitelným DOTA a Counter Strike sekcím), s kterým se podíval i do Jižní Koreji na prestižní turnaj OGN Summer. Zde se jim však nedařilo a krátce po svém návratu do evropy se rozpadli. Kottenx taky prošel známým týmem Absolute Legends (dnes Curse Gaming EU) a před příchodem do Eloblade hrál za Teamless.

 Carl '

Forellenlord

' Lückmann je většině lidí známý jako AP carry hráč s nejvyšším elem na světě, jako jedinému se mu podařilo překonat hranici

3000 elo

. FLord byl vždy jedním z nejlepších AP carry, ale jeho tým nebyl schopný držet krok s top týmy evropské scény. Po porážce v Evropském Regionálním Finále pro sezónu 2 se rozhodl své spoluhráče opustit a najít si pro sezónu 3 tým světové úrovně.

 Tom '

Metalx

' Latour patří mezi nejlepší evropská AD Carry, jako holandský hráč si prošel skrze

 LowLandLions

i

 WesternWolves

, dva ve své době velice kvalitní evropské celky, v jejichž barvách hráli i další známá jména dnešní světové scény. Jeho prvním ne-holandským týmem byl až nedávno složený Teamless a po něm Eloblade.

 Lukasz '

LeoFromKorea

' Mirek je patrně nejméně známým hráčem týmu ATN, i když jsme ho občas mohli zahlédnout hrát za různé průměrné evropské týmy, jeho prvním výrazným úspěchem na progamingové scéně byl až vstup do Eloblade. Dle spoluhráčů skrývá velký potenciál, takže se možná budeme brzy obdivovat skillu nového supporta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama