Adam nehrál, protože byl toxický na své spoluhráče, k obvinění se vyjádřil
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Adam nehrál, protože byl toxický na své spoluhráče, k obvinění se vyjádřil

Adam nehrál, protože byl toxický na své spoluhráče, k obvinění se vyjádřil

Giry

Giry

18. 2. 2024 01:03

Tým BDS před startem včerejšího semifinále oznámil, že z blíže nespecifikovaných důvodů vymění pro nadcházející sérii svého topaře. Nyní se ukazuje, jaký k této rošádě měla organizace důvod.

Reklama

Podle webu sheepesports.com nahradil tým BDS během semifinále LEC svého topaře, protože Adam prý nezvládá své chování udržet v rámci férovosti. Adam byl už před svým angažmá v LEC v komunitě známý jako “toxický Darius main”, nyní si svým problémovým chováním vysloužil odsunutí na střídačku.

Adam se prý měl svým spoluhráčům i trenérům vysmívat a nadávat jim. Navíc prý v poslední době často neudržel nervy na uzdě a opustil trénink (scrimmy) předčasně. Podle informací webu sheepesports.com se tým BDS potýkal s těmito problémy už od doby, kdy francouzského topaře podepsali na začátku roku 2023.

Situace vyeskalovala v posledních týdnech, kdy došlo na hádku mezi Adamem a hlavním trenérem týmu Strikerem, což vyústilo v jeho nahrazení. 

Semifinále LEC proti MAD Lions KOI francouzská organizace po pěti hrách těsně prohrála a účast ve finále tak připadla jejich soupeřům. Finále zimního splitu LEC začíná dnes v 17:00, o titul se poperou MDK a G2.

Adam se po sérii k obvinění vyjádřil. Sdílel zejména respekt k trenérovi Strikerovi a potvrdil, že má problémy s hněvem. Zároveň se omluvil hráčům i organizaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama