3v3 mód na Twisted Treeline by se měl vrátit, požadují hráči
i Zdroj: Riot Games
Zajímavosti League of Legends Článek 3v3 mód na Twisted Treeline by se měl vrátit, požadují hráči

3v3 mód na Twisted Treeline by se měl vrátit, požadují hráči

Giry

Giry

5. 7. 2024 14:30

Na Redditu se objevil příspěvek, který žádá vývojáře League of Legends, aby do hry vrátili 3v3 mód s mapou Twisted Treeline. Hráči ale chápou, proč byl odstraněn.

Reklama

Když byl Twisted Treeline na konci roku 2019 odstraněn, Riot oznámil, že tak číní kvůli nedostatečnému zájmu ze strany hráčů. Ve frontě na hru prý čekalo vždy maximálně několik tisíc hráčů, což je natolik malé číslo, že se mód nevyplatilo dál podporovat aktualizacemi.

Fanoušci na Redditu navrhují, že by 3v3 mód mohl být atraktivnější, kdyby pro něj vývojáři připravili velký update. Tito hráči na Twisted Treeline vzpomínají jako na mód, s nímž mají spojených mnoho zážitků.

Někteří hráči však v komentářích tomuto návrhu oponují. Podle nich by tento herní mód i nadále nebyl natolik oblíbený, aby se Riotu vyplatil provozovat. Vývojáři by museli věnovat spoustu úsilí nejen k vypracování nové mapy, ale i balančním změnám.

Šampioni jsou nastavení na hraní 5v5, to ukázala aréna, kde šampioni jako například Kassadin (jehož E má kratší cooldown s každou použitou schopností okolních šampionů) jsou jednoznačně slabší ve 2v2 formátu. Balancování pro Twisted Treeline by tedy stálo Riot další prostředky.

Do vlákna s příspěvkem zatím žádný vývojář nenapsal svůj názor (zaměstnanci Riotu mají tento týden celofiremní volno). Lze však předpokládat, že se Twisted Treeline do League of Legends nevrátí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama