19.12.2013 PBE: Vizuální změny, skiny, šampioni
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek 19.12.2013 PBE: Vizuální změny, skiny, šampioni

19.12.2013 PBE: Vizuální změny, skiny, šampioni

derk

derk

19. 12. 2013 10:22

Další várka změn z PBE a je opravdu o co stát, vizuální změna flashe, změny summoner ikon, nový skin na wardku, buffy a nerfy itemů a šampionů.

Reklama

Se změnami na PBE se roztrhl pytel. To znamená, že příští patch (možná už ten, který s sebou přinese start Sezóny 4) bude poměrně nabitý. V tomto článku bude hodně obrázků, protože se podíváme na hlavní vizuální změny, konkrétně:

- Úpravu nového skinu pro Dianu.

- Update nových summoner ikon.

- Zcela nové summoner ikony.

- Nový vizuální efekt při použití Flashe.

- Nový skin na wardky.

Následují klasické změny šampionů, předmětů a věží. Lunar Goddess Diana - update Nový skin pro Dianu si za posledních několik dní prošel řádkou změn. Většinou šlo spíše o minoritní úpravy. Dnes už vidíme konečně rozdíl - změnila se jí totiž celá hlava, obličejová část i ramena. Přesvědčte se sami.

19.12.2013 PBE: Vizuální změny, skiny, šampioni
19.12.2013 PBE: Vizuální změny, skiny, šampioni
19.12.2013 PBE: Vizuální změny, skiny, šampioni

Na posledním obrázku vidíte nový skin po změnách, které proběhly během posledních pěti dní. Obrázek nalevo reprezentuje současný, změněný skin a obrázek napravo ukazuje originální návrh. Flash - nový vizuální efekt Podobně jako se nového vizuálního efektu dočkal nedávno Smite, jej můžeme vidět i nyní u nejpopulárnějšího summoner spellu současnosti - u Flashe. Nový Flahs vypadá velmi sofistikovaně, vypadá to, že se změna povedla.

19.12.2013 PBE: Vizuální změny, skiny, šampioni

Summoner Ikony - update a přidání nových

Nedávný patch velkým způsobem ovlivnil vnímání summoner spellů, protože změnil ikony hned u sedmi z nich. A jelikož si hráči stěžovali na to, že jsou ikony nepřehledné a velmi špatně rozlišitelné, Riot se rozhodl jednotlivé ikony více odlišit - hlavně díky větší sytosti použité barvy. Nové summoner ikony vypadají o dost lépe, posuďte sami. 

Zleva:

Barrier, Clairvoyance, Smite, Teleport, Recall (Recall není summoner spell, ale jelikož má změněnou ikonu, rozhodli jsme se ho přidat do výčtu kouzel). Summoner Ikony a Ikony předmětů Následuje pět zcela nových ikon, které uvidíme jednak u dvou summoner spellů: u Cleanse a Garrison a u tří předmětů: Entropy, Mana Potion, Health Potion.

V horní řadě zleva: Cleanse, Garrison, ve spodní řadě zleva: Entropy, Mana Potion a Health Potion.Nová ikonka Cleanse vypadá velmi zajímavě a barevnostně bude dobře odlišitelná od zbytku ikon používaných na Summoner's Riftu. O její oblíbenosti rozhodne ale až reakce hráčů. Nový skin na wardky Máme tu další nový skin na wardku. Riotu se zřejmě posledních pár ward skinů vyplatilo a tak se rozhodlo dělat další. Za statickou cenu 640 RP si můžete permanentně koupit jeden ze skinů na wardky a lidé je zřejmě kupují ve velkém! Nový skin s názvem Gong bude zřejmě součástí Lunar Revelu.

19.12.2013 PBE: Vizuální změny, skiny, šampioni

Následují balanční změny šampionů, které se dotkly hlavně Annie, dále změny předmětů a věží.

 Annie 

Pasivka - Pyromania

Stun nyní trvá 1.25/1.5/1.75s (zvyšuje se na úrovních 1/6/11), dříve to bylo 1,75s na všech úrovních.

R - Summon: Tibbers

Cooldown snížen na 120/100/80s (dříve 120s na všech úrovních).

 Evelynn

E - Ravage

Poškození zvýšeno celkem na 70/110/150/190/230 (dříve 50/95/140/185/230). [Tato změna je reakcí na změny před dvěma patchi]

 Nasus

W - Wither

Vzdálenost vrácena na 600 (dříve 500). [Toto je opět revertovaná změna, která se udála v minulém patchi na PBE]

 Rengar

W - Battle Roar

Čísla Ferocity bonusu při léčení nyní vypadají odlišně než dříve. Nyní je to (20 + 10 základního léčení za každou úroveň šampiona), ale Rengar zároveň léči dvakrát více chybějících životů než dříve.  Riven Základní poškození sníženo na 51 (dříve 54).

Poškození / level zvýšeno na 3 (dříve 2.75). Lord Vann Damm's Pillager Šance na kritikální zásah zvýšena na 30 (dříve 25). Wicked Hatchet Attack damage zvýšen na 20 (dříve 15). Outer Turret Věže - konkrétně Outer Turrets - mají nyní novou schopnost,reprezentující novým předmětem v jejich inventáři, která redukuje poškození způsobené šampionem o 20. Zároveň má ale snížený Armor.

To jsou všechny změny tohoto patche na PBE. Nezapomeňte se podívat také na změny, které nastaly před pár dny. Konkrétně včera a den předtím.

Všechny změny tohoto PBE cyklu:PBE 18.12.2013 - Nerf Riven, Shyvany, NasusePBE 17.12.2013 - Buff Anivie, Změna Kassadina, nerf Sunfire a Spirit Visage
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama