Top elo hráči u nás - Únor
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Top elo hráči u nás - Únor

Top elo hráči u nás - Únor

derk

derk

22. 2. 2012 07:10

Tento měsíc si pro nás připravil řadu změn, co se týče obsazení nejvyšších příček.

Reklama

24. Whenyouseeit (2112)

Potvrzuje, že je dobrým hráčem. Oproti minule se posunul o zhruba 70 elo a zajistil si tak první místo na cz/sk scéně. Gratulujeme. Whenyouseeit se také stal součástí nového týmu, který patří k nejlepším u nás. Jde o tým INSENIA, kde hraje spolu s Necromadxem, Xnapym, morefocusem a Warper94. Hraje převážně top a ad carry.

51. iKarlik (2041)

Zcela nový přírustek v naši sekci. iKarlik je velmi schopný hráč, který v současné době hraje ad carry týmu myRevenge (v nové sestavě).

55. morefocus (2035)

Tento hráč zvládá hrát prakticky všechny role. V solo que hraje jak junglery, tak solo top, tak ad carry. Za jeho současný tým - INSENII, hraje nejčastějí ad carry.

60. Necromadx (2028)

Jungler nového týmu INSENIA se stále drží v našem top 10. Velmi zkušený hráč, který hrál dříve za tým myRevenge.

82. Bhaalspawn (2007)

Další nový hráč v našem žebříčku. Jde o topaře týmu BVM. Je schopný zahrát prakticky všechny postavy a místo v top 10 u nás si určitě zaslouží. Gratulujeme a doufáme, že ho tu budeme vídat i nadále.

87. unnamedlol (2004)

Žádná velká změna oproti minule, je vidět, že je tento hráč poměrně neaktivní.

A jak už bývá zvykem, v tomto článku se zabýváme top 10 hráči u nás. V EUNE top 100 jich je tento měsíc pouze šest, takže sáhneme i do dalších stránek. Těsně pod boarderem evropského top 100 se nachází řada hráčů.

110. bimbasek8 (1978) - ap carry týmu myR

121. derkeenho (1970) - ap carry týmu BVM

122. Xnapy (1968) - support týmu INSENIA

136. DejvCZ (1960) - jungler týmu BVM

Bohužel je stále vidět, že řada hráčů hraje spíše na Westu. Není se čemu divit, v bracketu nad 1900 elo je to rozhodně znát. Přecijen čekat 30 min v solo queue (na Eastu) oproti skoro instantnímu queue na Westu je obrovský rozdíl. Proto se můžete příští měsíc těšit i na zpracovanou tabulku českých a slovenských hráčů ze serveru EU West. Pokud někoho zajímá tématika East vs West tak doporučuji přečíst článek, který se na našich stránkách objevil pár dní zpátky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama