Top elo hráči u nás - Leden II
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Top elo hráči u nás - Leden II

Top elo hráči u nás - Leden II

derk

derk

30. 1. 2012 10:27

Jsme tady s celkově druhým dílem top elo coverage naší domácí scény. Během posledních dvou týdnu nastalo pár změn, pojďme se na to podívat.

Reklama

4. eSuba Adamoss (2211)

Nikterak velká změna oproti minule. Adamoss se sice propadl o dvě místa v celkovém pořadí, ale u nás stále suveréně vede.

15. eSuba kokos (2115)

Kokos si již třetím týdnem drží stejnou příčku. Jeho elo se změnilo jen trochu. Je vidět, že většina lidí již ranked moc nehraje a spíše se zaměřuje na normály a turnaje. Kdo by se taky divil, čekat hodinu v queue není zas tak záživné.

27. eSuba Herdyn (2084)

Herdyn se propadl o pár příček dolů v celkovém hodnocení, ale podobně jako Adamoss si udržel stejné místo na naší scéně. Propad v elo také nikterak obrovský - 16 bodů. To je jedna hra.

32. Necromadx (2064)

První vážnější změna v naší tabulce. Necromadx se během pouhých dvou týdnů dostal z 1850+- na 32. příčku v Evropě. U nás je na krásném 4. míste. Tento hráč se již v minulé sezóně pohyboval kolem top ratingu a tato sezóna nebyla jiná. V minulém díle našeho seriálu měl nejspíše smůlu na hráče v týmu a proto jsme se o něm nezmínili. Nicméně teď věřím, že už kolem těch 2000 zůstane. Necromadx hraje převážně junglery, dříve hrál za tým myRevenge (ještě s Aimem, Johnnym, Mozillou a Ezem), dnes je nejisté kde se pohybuje.

45. Whenyouseeit (2036)

Další výrazný postup v žebříčku. V evropském měřítku si polepšil o 30 míst, v našem potom o dvě místa. Dnes je na krásném pátem místě, gratulujeme.

55. FZ aim (2024)

Drobný růst v elo, pozice se niktera zvlášť nemění.

72. Unnamedlol (2003)

Propad o pár příček v evropském měřítku. Nic zvláštního. Celková změna ela je -1. Je opět vidět, že většina hráčů ranked hry nehraje.

 

Tím náš list hráčů v top 100 EUNE končí. DejvCZ, derkeenho, eSuba Mozilla a myR johnny se poněkud propadli a jsou teď lehce přes 1900 rating. Do top 100 se tentokrát nedostali.

Důležitým faktorem bude zřejmě i to, že někteří z těchto lidí hrají solo queue převážně na EU West (Aim, derkeenho), kde se drží kolem hranice 2000. Někteří si tam dali i dokonce transfer (eSuba Mozilla). West je určitě na tomto vysokém elu lepší volbou. Je tam daleko větší základna lidi s ratingem okolo 2000+ a tudíž nečekáte na hru x hodin, ale x minut. Navíc je tam i o něco vyšší úroveň, protože máte šanci hrát s nejlepšími lidmi na světě. Tato možnost na EUNE bohužel chybí.

Ještě závěrem bych chtěl všem lidem, kteří zvažují transfer na west napsat pár slov. Rozdiíl v solo queue naleznete pouze pokud jste na top ratingu na eastu a tudíž i zvěřejněni zde. Pokud máte méně než 1900 rating a plánujete změnit server - ať už z jakéhokoliv důvodu - nedělejte to. Budete akorát zklamáni. Jediný rozdíl mezi EUW a EUNE je ten, že je tam více lidí s elem, které se u nás dá považovat za "top". Na "nižším" elu je tam stejné (možná i větší) množství trollů, leaverů a dalších laskomin.

To bude pro dnešek všechno. Blahopřeji všem lidem, kteří jsou v top 100 EUNE a přeji jim, i každému kdo má ambice, mnoho štěstí a úspěchů. Za dva týdny tu můžete být právě vy. Budu se těšit.

__________________

* čísla před nickem znamenají pořadí v celém EUNE žebříčku, nikoliv u nás

** číslo za nickem značí rating, na kterém se kdo nachází (aktualizováno ke dni 30.1.2012)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama