eSport League of Legends Článek Quickshot končí u Riotu a hledá nové angažmá, návrat do LEC vylučuje

Quickshot končí u Riotu a hledá nové angažmá, návrat do LEC vylučuje

Giry

Giry

15. 3. 2024 18:10

Trevor "Quickshot" Henry oznámil na sociálních médiích konec svého působení ve vysílání evropské ligy LEC. Zatím neví, jakým směrem se vydá v budoucnosti.

Reklama

Hlas jihoafrického komentátora během turnajů v League of Legends zaslechli hráči poprvé v roce 2012. Od té doby patřil k týmu komentátorů nejvyšší evropské ligy LEC (dříve EU LCS). Naposledy se objevil před kamerami ve vysílání minulý rok.

Nyní se z Quickshota stal komentátor a uvaděč na volné noze. Do budoucna hledá nového zaměstnavatele a zároveň plánuje tvořit také svůj vlastní podcast a streamovat. Ve svém videu poděkoval všem divákům a bývalým kolegům.

Quickshot však nikde nepotvrdil, proč se během minulého roku téměř nepozorovaně vytratil z vysílání. Množí se tak spekulace, že ho vedení soutěže nechtělo pustit před kamery po incidentu, který se stal během vysílání světového šampionátu.

V něm Quickshot vyzívá své kolegy během tance, aby “udělali Hitlera” - tancovali se zvednutou rukou. Hráči v komentářích na Redditu sice tento komentátorův incident označují za nevhodný a hloupý, většina se ale shoduje, že vyhazov si za to nezasloužil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama