Novinky na scéně - Únor
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Novinky na scéně - Únor

Novinky na scéně - Únor

David Růžička

David Růžička

14. 2. 2012 14:01

Stručné shrnutí dění na cz/sk scéně ze začátku února 2012.

Reklama

 

Team Coverage

1. nEophyte obměňují

Není to tak dávno, co jedna z nejstarších českých progamingových organizací představila svůj nový League of Legends team. Neuběhly ani dva týdny a máme tu poměrně zásadní obměnění sestavy. Tu opouští Tucosek, papyiy a Henryy. Na jejich místa přichází nové posily, kterými jsou TheCent, Pinkysek a Rutgen. Současná sestava se tedy skládá z kapitána Ezeho (support), TheCent (top), nEph Dirtgen QQ (AP), Phuson (AD), pinkysek (jungle) a fny jako náhradník. Jak se nEophyte povede v nové sestavě, snad brzy uvidíme v některém z turnajů, přejeme jim hodně štěstí.

2. Nový tým na naší scéně

V posledním NightCupu se nám oficiálně představil tým INSENIA ESC (www.insenia.org). Jedná se o celek složený z bývalých hráčů myRevenge a Cracked Gamers, do současné sestavy patří kapitán Necromadx (jungle), Warper94 (AP), morefocus (top/AD), Whenyouseeit (top/AD) a xnapy (support). Jejich výsledky v právě proběhlých turnajích potvrdily, že se jedná o nový top team u nás. Tímto bychom jim chtěli popřát hodně štestí a dobrých výsledků i do budoucna.

3. eSuba na westu

Po dohrání Grand Finále Go4LoL CZ/SK se náš nejlepší LoL tým transferoval na west za účelem tréninku proti těm nejlepším hráčům na světě. V posledním Go4LoL se jim podařilo probojovat se do 4. kola, kde je vyřadil švédský tým PlayZ. Bude zajímavé sledovat, na kolik jim tento přesun prospěje a jak silní budou v domácích turnajích.

 

Tournament Coverage

1. Playzone Night Cup #29

  1. Buzici v Muzici
  2. Kitty Killers Team
  3. myRevenge

Devětadvacátý Playzone Nightcup měl opravdu dobrou účast, kromě eSuby tu nechyběl prakticky žádný z našich top teamů a to se projevilo už v úvodních fázích turnaje. Turnajovému pavouku dominovaly čtyři týmy, které se nakonec potkaly v semifinále, které nám nabídlo dva kvalitní a napínavé zápasy. Úspěšnější byli Buzici v Muzici a Kitty Killers Team, kteří se probojovali do finále. Finále dopadlo lépe pro BVM, kteří zahráli dobře v early game a získali poměrně velkou výhodu, to KKT demotivovalo a nakonec vedlo k surrenderu krátce po 20. minutě. Zápas o třetí místo byl pro diváka mnohem zajímavější, myR vyhráli v napínavé a vyrovnané hře po 43 minutách a zajistili si tak třetí místo, čtvrtá příčka pak patří novému týmu PHaterZ.

2. Grand Finále Go4LoL CZ/SK

  1. Volibear is too OP
  2. Cracked Gamers
  3. eSuba

V úterý 7. 2. se odehrálo finále česko-slovenské série Go4LoL turnajů. Z osmi kvalifikovaných týmů se tři nedokázaly dostavit, proto došlo k přizvání náhradníků, kteří okupovali 9-12. místo v bodování série. Mezi největší favority turnaje patřily týmy Volibear i stoo OP (první kvalifikovaný) jehož sestava je mix bývalých myRevenge a Cracked Gamers a eSuba. V turnaji přišlo pouze jedno malé překvapení a to vyřazení eSuby celkem Cracked Gamers, který byl defacto PUBem, v němž hráli pouze 2 hráči stále sestavy CG. Finále pak už s přehledem vyhráli Volibeaři, druhé místo zaslouženě patří Cracked Gamers. eSuba v boji o třetí místo nepodcenila soupeře a přehrála Gunrunners pomerně přesvědčivě ve dvou hrách.

 

3. Playzone Night Cup #30

  1. INSENIA.ESC
  2. Buzici v Muzici
  3. Epic Sax Guy HD

Třicátý PZ Nightcup vypadal velice podobně jako ten minulý, hlavní favoriti se bez větších potíží dostali do semifinále. Jediným větším překvapením byl tým Epic Sax Guy HD, který v pavouku vyřadil Premium Gaming a poté v souboji o třetí místo porazil jedny z největších favoritů myRevenge a to především zásluhou hráče Fnzjer. Finále skončilo kontumací ve prospěch INSENIE, Buzici nemohli pokračovat dál z osobních důvodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama