Humanoid zvítězil nad Carzzym, oba Češi jsou na vrcholu tabulky
i Zdroj: Riot Games
eSport League of Legends Článek Humanoid zvítězil nad Carzzym, oba Češi jsou na vrcholu tabulky

Humanoid zvítězil nad Carzzym, oba Češi jsou na vrcholu tabulky

Reibl

Reibl

19. 3. 2024 11:55

Základní část jarního splitu přinesla dva české duely, které kompletně ovládl Humanoid. Fnatic si připisují tři výhry a vedou spolu s G2 tabulku.

Reklama

Oči českých fanoušků směřovali v uplynulých dnech na Fnatic s Humanoidem a trenérem Nightshare. Český midař totiž vyzval v sobotu Patrika a Jackiese, o den později měl za úkol zdolat první G2 a v pondělí na něj čekal Carzzy. Pro fanoušky slavné organizace nemohly zápasy dopadnout lépe. Fnatic si poradili s GIANTX, Vitality a hlavně deklasovali G2 Esports. Právě výhra nad G2 a jednoznačnost duelu (nebýt Smoldera) překvapila snad i hráče Fnatic. Ti tak uštědřili G2 první prohru v tomto splitu. Oba týmy se nyní dělí o první místo v tabulce.

Vitality s Carzzym berou dvě výhry nad MAD Lions KOI a Rogue. Opanují tak dělenou třetí příčku a playoffs mají téměř jisté.

Nejhůře s českých zástupců jsou na tom Jackies a Patrik. Po prohře proti Fnatic nezvládli GIANTX ani zápas proti BDS a G2. Postupová osmá pozice jim tak zatím uniká s rozdílem jedné hry. Nic tedy není ztraceno.

Humanoid má tedy aktuálně na kontě pět výher, Carzzy čtyři a Patrik s Jackiesem jednu. Ještě pár dní můžete tipovat v naší soutěži, který hráč získá v základní části nejvíce výher a kolik přesně. Správné tipující odměníme RP od našeho partnera Kia.

SOUTĚŽ s KIA: Tipněte úspěšnost českých hráčů v LEC a vyhrajte RP
i Zdroj: Tryhard.cz

SOUTĚŽ s KIA: Tipněte úspěšnost českých hráčů v LEC a vyhrajte RP

AKTUALIZACE 27.3.: Máme od vás spoustu přesných odpovědí, hned 10 z vás správně tiplo, že Humanoid dosáhne na 6 vítězství …

14. 3. 2024 18:30

Kompletní výsledky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama