Humanoid vyzve všechny české hráče v druhém týdnu LEC
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Humanoid vyzve všechny české hráče v druhém týdnu LEC

Humanoid vyzve všechny české hráče v druhém týdnu LEC

Reibl

Reibl

16. 3. 2024 13:11

Souboj českých hráčů přinese druhý týden základní části letního splitu evropské ligy. Fnatic a Vitality dohánějí zatím bezchybné G2.

Reklama

Tento týden se vyplatí českým fanouškům sledovat zápasy Fnatic. Humanoid a trenér Nightshare vyzvou české duo Patrika a Jackies v sobotním zápase. O den později čeká Humanoida zápas proti G2 Esports. V pondělí pak Fnatic narazí na Carzzyho Vitality. Humanoid tak vyzve všechny české hráče během tří dní a jako třešničku na dortu může uštědřit první porážku G2.

Jackies a Patrik si zahraní proti BDS, kteří oproti zimnímu splitu zatím nepodávají moc dobré výkony. V pondělí je pak čekají G2 Esports.

Carzzy vyzve ve vyhroceném španělsko-francouzském duelu MAD Lions KOI, o den později by měl přidat výhru proti posledním Rogue.

Pokud máte rádi rivalitu mezi jednotlivými zeměmi, rozhodně zapněte LEC v neděli od 19:00, kdy se střetnou Karmine Corp s MAD Lions KOI. Opět půjde o “zápas mezi Francií a Španělskem”. Oba celky vnesly do LEC velkou rivalitu a minulý split patřil tento duel mezi nejsledovanější.


Rozpis a soutěž

Nezapomeňte se také zúčastnit naší soutěže o RP. Stačí tipnout, kolik výher si připíše nejúspěšnější český hráč v základní části jarního splitu. Nápovědu vám dá už tento víkend.

SOUTĚŽ s KIA: Tipněte úspěšnost českých hráčů v LEC a vyhrajte RP
i Zdroj: Tryhard.cz

SOUTĚŽ s KIA: Tipněte úspěšnost českých hráčů v LEC a vyhrajte RP

AKTUALIZACE 27.3.: Máme od vás spoustu přesných odpovědí, hned 10 z vás správně tiplo, že Humanoid dosáhne na 6 vítězství …

14. 3. 2024 18:30
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama