Vytvoř vlastního šampiona a vyhraj League of Legends merch a RP
i Zdroj: Tryhard.cz
Extra Článek Vytvoř vlastního šampiona a vyhraj League of Legends merch a RP

Vytvoř vlastního šampiona a vyhraj League of Legends merch a RP

Reibl

Reibl

12. 4. 2024 18:00

Spolu s internetovým obchodem Xzone a našim věrným partnerem Kia pro vás máme na celý duben velkou soutěž o LoL merch a RP.

Reklama

Naše doposud největší soutěž potěší každého hráče League of Legends. Kromě RP, které máme od našeho partnera Kia, rozdáme také řadu merche od Xzone. Oběma partnerům tímto děkujeme! 

Vytvoř vlastního šampiona a vyhraj League of Legends merch a RP

Soutěž bude tentokrát kreativní. Avšak nebojte, dáme vám na ni dostatek času. Nemusíte umět kreslit ani programovat, přesto získáte možnost vytvořit vlastní postavu. Do formuláře níže nám napíšete originální jméno vaší postavy a její schopnosti. Může jít o mix schopností, které jsou již ve hře, ale i zcela nové.

Čím originálnější postavu vytvoříte, tím větší šanci na výhru získáte. Do popisků napište, co daná schopnost dělá. Oceníme i originální název schopnosti a provázanost celého kitu. Ukažte, že jste lepší než balanční tým. 😉

Bonusové body získáte za vyplnění pasivky a hlavně za to, že k šampionovi navážete cokoliv, co souvisí s elektřinou. Může jít o schopnost, její pojmenování, pasivku nebo rovnou jméno postavy. Elektrická je totiž i Kia EV6 GT, kterou vám spoluhráči budou závidět víc jak Challenger rank v LoLku.

Vytvoř vlastního šampiona a vyhraj League of Legends merch a RP

Příklad vymyšlené postavy:

  • Jméno: Doktor Ničema
  • Pasivka: za každého pacienta, kterého trefí jedna ze schopností, získá Doktor +1 rychlost pohybu
  • Q: Kladívko - Doktor Ničema vytáhne z kapsy své malé kladívko a udeří jim kolem sebe. První zasáhnutý šampion obdrží poškození a zpomalení.
  • W: Elektrický šok - Doktor Ničema otestuje reakci svalů nepřítele malým elektrickým šokem. Ten udeří do cíle a také cílů v blízkém okolí. Při trefení více šampionů se zvětšuje jejich zpomalení.
  • E: Přesná diagnóza - Doktor Ničema vyvolá kolem sebe na 3 sekundy štít. Ten zneutralizuje příchozí schopnost a navíc udělí cíli 20% poškození, které by Doktor Ničema danou schopností dostal.
  • R: Nevydařená operace - Doktor Ničema uspí šampiona a začne ho operovat. Schopnost dává postupné poškození podle maximálního zdraví cíle. Tým Doktora nemůže pacienta zacílit a pomoct mu s operací.

Výhry v soutěži

A teď to hlavní. O co vlastně hrajeme? Celkem odměníme 3 podle nás nejlepší návrhy. Ze zbytku pak vybereme další 2 náhodné návrhy, které také dostanou menší pozornost. Soutěž tedy můžete zkusit, i když nemáte zrovna kreativního ducha. Třeba se na vás usměje štěstí. 🍀

Od partnera Xzone pro vás máme skvělý League of Legends merch. Náš dlouhodobý parťák Kia pak přidá třem výhercům 500 Kč kredit na Riotí hry (lze uplatnit na League of Legends, Valorant, Teamfight Tactics a Legends of Runeterra) a trička.

  1. místo: Figurka Ashe a Dárkový set LoL + 500 Kč na Riot hry + 2 trička Kia
  2. místo: Poro Lampička + Hextech podložka + 500 Kč na Riot hry + 2 trička Kia
  3. místo: Batoh Jinx + 500 Kč na Riot hry + 2 trička Kia

Soutěž ukončíme 5. května. Následně vybereme výherce a nejlepší postavy zveřejníme v článku na našem webu. Výherce budeme také kontaktovat na přiložený e-mail z formuláře.

Při odeslání formuláře souhlasíte se zveřejněním vašeho návrhu na webu Tryhard.cz.


Vytvoř vlastního šampiona

Jméno šampiona

Pasivka (nepovinné)

Q

W

E

R

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama