Rozhodující víkend pro Jackiese a Patrika, GIANTX potřebují nutně vyhrát
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Rozhodující víkend pro Jackiese a Patrika, GIANTX potřebují nutně vyhrát

Rozhodující víkend pro Jackiese a Patrika, GIANTX potřebují nutně vyhrát

Reibl

Reibl

22. 3. 2024 11:36

Poslední týden základní části jarního splitu bude klíčový pro české duo v GIANTX. Spodní část tabulky je totiž velmi vyrovnaná a o postupu, nebo vyřazení, není zdaleka rozhodnuto.

Reklama

LEC startuje už v pátek a hrát se bude také v sobotu a v pondělí. Nedělní odpoledne patří totiž finálovému zápasu ve Valorantu na VCT Masters Madrid.


Humanoid už má jarní playoffs jisté a Carzzy se čtyřmi výhrami se také stresovat nemusí. Naopak Jackies a Patrik s GIANTX okupují dělené poslední místo a na postupovou pozici ztrácejí jednu výhru. Do pondělí mohou nabrat tři vítězství, tudíž je šance na postup stále reálná.

V pátek narazí GIANTX na poslední Rogue, půjde tak o přímý boj o pozici v tabulce. Zároveň se české duo může přiblížit dvojici týmů Karmine Corp a MAD Lions KOI, která má na účtu jen o jednu výhru navíc. V sobotu pak GIANTX čeká souboj proti Carzzyho Vitality a pondělí zakončí základní část týmu zápas proti Heretics. Jde tedy o celkem hratelné soupeře a naděje na playoffs stále žije.

Fnatic čeká souboj s BDS, SK Gaming a MAD Lions KOI, tedy celky z druhé poloviny tabulky. Podobně jsou na tom Vitality, kteří mimo GIANTX nastoupí proti Karmine Corp. V pondělí ale Carzzyho čekají G2 Esports.

Kompletní rozpis

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama