Fnatic bojovali proti Gen.G, jednoznačný výsledek je přesto neminul
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Fnatic bojovali proti Gen.G, jednoznačný výsledek je přesto neminul

Fnatic bojovali proti Gen.G, jednoznačný výsledek je přesto neminul

Reibl

Reibl

8. 5. 2024 13:31

Humanoid vyzval korejské mistry v play-off MSI. Na Chovyho tým si Fnatic několikrát došlápli, přesto neukořistili ani jedinou mapu. Team Liquid je na tom v prvním kole stejně.

Reklama

Play-off MSI začalo pro fanoušky západních celků velmi krutě. Team Liquid s řadou evropských jmen vyzval v úterý TOP Esports. Čínský tým v play-in části prohrál jednu hru proti Fnatic a tudíž se očekávalo, že z východních týmů bude tento oponent hratelný. Na americké fanoušky ale čekala studená sprcha. TL dostali od slavného JackeyLove pořádně vyškoleno a série po třech rychlých hrách šla ve prospěch TOP Esports.

Humanoid měl los ještě těžší, když jeho Fnatic narazili na Gen.G. Evropská organizace ale proti korejským mistrům bojovala velmi statečně. Zejména druhou a část třetí hry lze považovat za vyrovnané. Exekuce týmových soubojů a makra ale hrála ve prospěch Gen.G. Zejména Chovy ukazoval, proč je v Koreji často lepší než samotný Faker. Humanoid se sice ukázal se svojí LeBlanc, ale ani to nestačilo.

Úvod play-off části tak začal jednoznačně ve prospěch LPL a LCK týmů. Fnatic a TL se utkají ve vzájemném duelu ve spodním pavoukovi, kde prohra znamená vyřazení. Duel naladíte v brzkých 6 ráno v sobotu. Nastavte si tedy budík, abyste Máru podpořili.

Zítra nás čeká duel mezi BLG a PSG Talon, v pátek pak do turnaje odstartují G2 Esports, kteří vyzvou T1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama