Známe postupující do Rumble fáze MSI, protlačí se Mad Lions do play-off?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Známe postupující do Rumble fáze MSI, protlačí se Mad Lions do play-off?

Známe postupující do Rumble fáze MSI, protlačí se Mad Lions do play-off?

Honza Fremut

Honza Fremut

12. 5. 2021 18:00

Mid Season Invitational se přelévá do své druhé části, co nás čeká?

Reklama

Mid Season Invitational má za sebou svou první část, tedy boj v základních skupinách. Ze tří skupin postoupila nejlepší dvojice a my se tak můžeme těšit na napínavé souboje sváděné v takzvané Rumble části.

Pouze jediný tým si udržel stoprocentní bilanci

Nejvíce odehraných zápasů si připsaly týmy ze skupiny A, kterou naprosto dominatně ovládl čínský šampion Royal Never Give Up. Asijský hegemon vedený midlanerem Cryinem  osmi odehraných map vyhrál všech osm a jako jediný tým na Mid Season Invitational si drží čistí štít. Ze druhého místa překvapivě postoupili australští Pentanet.GG, kterým se podařilo v Tiebreakeru překvapivě vyřadit ruské Unicorns Of Love.

Českým fanouškům dopřála radost především skupina B, kterou vyhráli evropští MAD Lions vedeni českou dvojičkou Humanoid – Carzzy. Lvíčata ovšem v závěru své skupiny padli proti tureckým Istanbul Wildcats. Tato výhra ovšem byla jedinou, kterou Wildcats získali a skončili tak na posledním místě ve skupině. Druhé místo skupiny B nakonec patřilo Hong Kongským PSG Talon, kteří prohráli pouze dvakrát proti MAD Lions.

Poslední skupina nabídla již na začátku svého závěrečného dne zatím největší překvapení na MSI, když se Cloud9 podařilo srazit na kolena vítěze korejské LCK DWG KIA. Ani tato výhra americkému týmu ovšem nic nezaručila a o postup museli svést bitvu s japonskými DetonatioN FocusMe. V odvetě se ale více dařilo právě Cloud9, kteří se tak po boku DWG KIA podívají do Rumble fáze.

Kdo půjde po Rumble Stagi z kola ven?

Rumble Stage Mid Season Invitational začne již v pátek od 15:00 zajímavým soubojem mezi favority celého turnaje Royal Never Give Up a DWG KIA. V průběhu čtyř dnů odehraje každý s každým dva zápasy, dočkáme se tak celkem 24 zápasů mezi momentálně nejsilnější šesticí světa.

Až bude Rumble stage dohrána, nejlepší čtyři týmy se podívají do závěrečné fáze – tedy play-off. Z kola ven tedy půjde nejslabší dvojice a otázkou visící ve vzduchu je, kdo na tomto nešťastném místě skončí. Největšími favority na vyřazení jsou pochopitelně Pentanet.GG a nejspíše jeden z dvojice PSG Talon – Cloud9. Otázkou stále také je, jak se bude dařit MAD Lions proti nejsilnější světové dvojici DWG KIA a Royal Never Give Up.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama