Známe již dva účastníky play-off LEC, pětice z SK Gaming se žene dopředu!
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Známe již dva účastníky play-off LEC, pětice z SK Gaming se žene dopředu!

Známe již dva účastníky play-off LEC, pětice z SK Gaming se žene dopředu!

Honza Fremut

Honza Fremut

1. 3. 2021 18:00

LEC má za sebou šestý týden. Co zajímavého se událo?

Reklama

Máme za sebou již šestý týden nejlepší evropské ligy LEC, který již vedoucí dvojici zajistil účast v play-off. Se skvělou bilancí se vysoko drží také SK Gaming. Pojďme se podívat, co zajímavého se v LEC událo!

Všechny výsledky LEC a LCS naleznete v našem esportovém přehledu v bočním panelu.


G2 Esports a Rogue se podívají do vyřazovacích bojů!

Dvojice, která velkou část letošní sezóny sdílí první místo v LEC, si již po šestém týdnu zajistila další várku zápasů po základních osmi týdnech. G2 Esports a Rogue se nyní pyšní skóre 11-2 a skvělou bilancí šesti, respektive čtyř výher v řadě. Dá se tedy čekat, že si v následujících dvou týdnech zajistí také umístění v první čtyřce, které jim dopřeju výhodu postavení ve winner’s bracketu v play-off. 

Velkým lákadlem šestého týdne byl především souboj G2 Esports a Fnatic. Fnatic se stále snaží najít ideální formu po odchodu Rekklese právě do G2 Esports a jak se ukázalo, tyto snahy jsou stále marné. G2 Esports Fnatic absolutně rozdrtili poměrem 24:7 a Jankosův solo doublekill jen ukázal rozdíl mezi výkony této dvojice. Fnatic nyní najdeme až na pátém místě a čeká je mnoho práce, abychom je vůbec viděli v play-off. 

SK Gaming míří vysoko, nyní se dělí o místo s MAD Lions

Známá organizace SK Gaming v posledních letech nezažila mnoho úspěchů, na základě čehož se její výborné výsledky v letošním roce mírně přehlížely. Nenechme se ovšem zmýlit, že by to mělo na formu pětice vedené švédským supportem Treatzem vliv. Vždyť za poslední tři týdny mají právě SK Gaming bilanci 5-1 a dělí se o třetí příčku s MAD Lions. 

V šestém týdnu se Treatz a spol. postavili právě proti MAD Lions a Excel a obě hry dokázali vyhrát. A ani u jednoho nenechali diváky mít dojem, že to byly výhry nezasloužené. S MAD Lions bylo hotovo po 39. minutách a skóre bylo více než přesvědčivé – 26:9. Kdybychom chtěli po šesti týdnech označit nějaký tým za milé překvapení, rozhodování by nebylo těžké – jednoznačně bychom museli ukázat na SK Gaming! 

Známe již dva účastníky play-off LEC, pětice z SK Gaming se žene dopředu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama