Změny v SK Gaming, Cloud9 posílají na lavičku marksmana Zvena
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Změny v SK Gaming, Cloud9 posílají na lavičku marksmana Zvena

Změny v SK Gaming, Cloud9 posílají na lavičku marksmana Zvena

Reibl

Reibl

30. 5. 2021 16:00 2

Přestupové období v plném proudu!

Reklama

Přestupové období jede na plné obrátky a hned dvě velké organizace oznámily dost překvapivé změny v soupisce pro letní split letošního roku. Jedná se o evropské SK Gaming a americké Cloud9.

Prohození pozic v SK Gaming

SK Gaming v uplynulém splitu skončili na šesté příčce a prohráli hned úvodní duel proti Fnatic v playoffs. Nejde o vyloženě špatné umístění, ale organizace nejspíše čekala lepší výsledky. SK Gaming proto oznámili, že dosavadní jungler TynX bude dělat náhradníka a v létě se mezi linkami bude pohybovat Treatz.

Změny v SK Gaming, Cloud9 posílají na lavičku marksmana Zvena

Treatz si zahrál v uplynulých letech za TSM a ke konci roku 2020 se přestěhoval zpět do Evropy. Švédský talent si nyní prvně zkusí roli junglera. Jeho místo na pozici supporta vyplní dosavadní hlavní trenér Jezis.

Změny v Cloud9

Rovněž překvapivá změna se udála v americkém celku Cloud9. Celek po výhře v jarním splitu dosáhl pouze na páté místo v rumble fázi MSI. Ačkoliv se tento výsledek dal očekávat, přesto vedení sáhlo ke změnám v soupisce. Marksman Zven zůstane na lavičce. Místo něho uvidíme adc s přezdívkou K1ng, který zářil v akademii. Důvod výměny Zvena není znám. Spekuluje se o nízké motivaci, toxicitě, ale zároveň možná jde jen o zkušební výměnu. Zven totiž stále patří mezi evropské hráče a ubírá tak import slot. K1ng mezitím pochází z regionu Oceánie a nepovažuje se tak za importovaného hráče.

Tým dále prohodil trenérské duo. Hlavním trenérem se stává Mithy, který nahrazuje Reignovera. Zde je důvod pochopitelný. Reignover s návrhem sám přišel kvůli velké psychické náročnosti a nadále bude zastávat pozici asistujícího trenéra. Změna proběhla již před MSI a oběma trenérům údajně prospěla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama