Změny u evropských týmů
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Změny u evropských týmů

Změny u evropských týmů

Honza Fremut

Honza Fremut

10. 5. 2017 10:00

Přestupové okno se znovu otevírá, tentokráte u celků z Evropy.

Reklama

Mezisezóna je již v plném proudu a týmy se snaží co nejlépe vyladit své soupisky na další split, což znamená spoustu přestupových novinek. V posledních pár dnech oznámil novinku tým Splyce a Roccat. 

Splyce

Splyce po neúspěchu v jarním splitu, kdy neuspěli ve čtvrtfinále proti Misfits, opustil oblíbený trenér Yamatocannon. Nyní "Kobry" oznamují příchod nového hlavního trenéra  Fayana "Gevous" Pertjise a analytika  Fabiena "GuySake" Ungerera. 

Nizozemský kouč Gevous byl volbou pro Splyce díky nasbíraným zkušenostím z předešlého účinkování u týmů jako SK Gaming, RED Canids nebo také SuperMassive Esports. Jeho nynějšího spolupracovníka z Francie GuySakeho mohou fanoušci znát z jeho bývalé práce analytika u hlavního týmu Fnatic. 


Roccat 

Předposlední tým ze skupiny A opouští po jarním splitu již bývalý jungler  Nubar "Maxlore" Sarasian. I přesto, že byl Maxlore hlavní mašinou Roccatu na konci základní části splitu, nepodařilo se sestavě vybojovat účast v play-off a Maxlore po vzájemné dohodě odchází. 

Podle oficiální zprávy je již nový jungler týmu Roccat v gaming-housu a připravuje se s hráči na následující split. Novinky o sestavě se hodlá organizace odhalit již brzy. 


Misfits

Ani Misfits se změny v soupisce nevyhnuly. Již dříve jsme vás informovali o odchodu zkušeného korejského junglera KaKaa. Nyní přichází očekávaná náhrada v podobě Nubara "Maxlore" Sarasiana, který odešel z Roccat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama