Základní část ZOWIE by BenQ Overwatch ligy dohrána
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport Článek Základní část ZOWIE by BenQ Overwatch ligy dohrána

Základní část ZOWIE by BenQ Overwatch ligy dohrána

Giry

Giry

20. 3. 2017 19:20

Kdo postoupil do finále?

Reklama

Závěrečný hrací týden ZOWIE by BenQ Overwatch ligy skončil a jsou nám tedy známé týmy, které si to poslední březnový víkend rozdají o prizepool v hodnotě 14 000 kč! Offline finále se bude konat v RE-PLAY studiu v sobotu, 25.3.2017.

Poslední tři kola se uskutečnila bohužel bez celků Ant Gaming a Helden Sterben Nicht. Oba týmy donutily odstoupit interní týmové problémy. Proběhly taky dvě změny v názvech týmů, Team Autism se přejmenoval na Cyber Gaming a sestavu Hydax Gaming vzala pod svá křídla eSuba.

Finále ligy bude 25. března v RE-PLAY studiu!

Základní část ZOWIE by BenQ Overwatch ligy dohrána

Šesté herní kolo nabídlo porci vyrovnaných zápasů, které ovšem všechny skončily výsledkem 2:0. Za zmínku určitě stojí první prohra týmu Cyber Gaming, kterou jim uštědřil taktéž dosud neporažený tým eSuby. Celek Inaequalis Animus i podruhé uspěl v duelu se svým sesterským týmem a přidal k tomu i výhru nad Inside Games.

Základní část ZOWIE by BenQ Overwatch ligy dohrána

V předposledním kole nás čekalo celkem pét akcí nabitých zápasů. Tým eSuby si poradil s oběma týmy Inaequalis a další týden udržel svou neporazitelnost. Inaequalis Animus i podruhé přejeli mužstvo Inside Games, to si ovšem spravilo chuť na Cyber Gaming a Inaequalis Animus.

Základní část ZOWIE by BenQ Overwatch ligy dohrána

Závěrečný hrací den se už nenesl ve znamení tuhého boje o postup do offline finále, neboť čtveřice vedoucích týmů byla již určena. Tým Ineaqualis Ater neměl šanci probojovat se dál, hrálo se tedy ''pouze'' o konečné umístění v tabulce a případně i lehčího soupeře pro semifinále. Museli jsme si také počkat celých osm kol na zaváhání kluků z eSuby, ale nakoneci oni šlápli vedle. Inaequalis Ater je dokázali porazit na jedné mapě, nakonec ovšem stejně prohráli 2:1.

Základní část ZOWIE by BenQ Overwatch ligy dohrána

Ve finální tabulce je jasně vidět celková dominance týmu eSuby a je proto zřejmé, že kdo chce turnaj vyhrát, bude se muset na tento tým dobře připravit. Inside Games a Inaequalis Animus mají bodů podobně, ale vzájemné duely hrají jasně ve prospěch celku Inaequalis. Bohužel na poslední chvíli se musel z finále odhlásit tým Cyber Gaming, Finále tedy proběhne tedy pouze se třemi týmy: eSuba, Inaequalis Animus a Inside Games. Tyto týmy se tedy utkají každý s každým, tým který získá dvě výhry, tak automaticky postupuje do finále. Zbylé dva týmy pak mezi sebou sehrají rozhodující duel, který rozhodne o druhém finalistovi. 

Harmonogram finále

  • 10:00 - Inaequalis Animus vs Inside Games
  • 11:30 - eSuba vs Inaequalis Animus
  • 13:00 - Inside Games vs eSuba
  • 15:00 - souboj poražených
  • 17:00 - Grand Finále

Všechny zápasy se hrají BO3 systémem.

To vše a ještě mnohem víc uvidíte již 25.3.2017, kdy se koná offline finále v RE-PLAY studiu s komentátorem Magna TV!

Veškeré informace o průběhu ligy, včetně aktuálního pořadí týmů najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama