Zajímavosti z vývoje Nunua a Willumpa
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Zajímavosti z vývoje Nunua a Willumpa

Zajímavosti z vývoje Nunua a Willumpa

Reibl

Reibl

15. 8. 2018 14:00 3

Velmi smutná animace smrti a spousta skvělých hlášek Nunu bota.

Reklama

Při vývoji nejnovějšího reworku se naskytlo mnoho vtipných a zajímavých momentů, o které se Riot nyní podělil.

1) Dvě schopnosti se nikdy neměly změnit.

V úvodních fázích samotné hry bylo k dispozici 30 postav. Patřil mezi ně i Nunu. Jeho ikonickou součástí byly schopnosti Absolute Zero (R) a Consume (Q). Hned po započnutí prací na reworku bylo rozhodnuto, že obě tyto abilty zůstanou v podstatě nezměněné. Tomu se tak stalo a jediný rozdíl, krom animací, tvoří štít, který Nunu a Willump dostanou po dobu kouzlení ultimátky.

Zajímavosti z vývoje Nunua a Willumpa

2) Vytváření nových schopností.

Jeden z testerů, který hrál nového Nunua popisuje, že abilita Biggest Snowball Ever! (W) byla obrovským posunem při vývoji. Nadšení, které vyvolalo válení sněhové koule, se lidem rychle dostalo pod kůži. Tato schopnost perfektně vystihovala hraní za tuto dvojici. Mohli jste celou schopnost kompletně vyplýtvat a narazit do zdi, ale byla přitom zábava.

Úplně opačným případem bylo zvolení následující schopnosti. To, co teď známe jako Snowball Barrage (E), si prošlo 20 různými verzemi. Výsledek je schopnost, ve které dochází ke krásné spolupráci. Nunu hází sněhové koule a Willump pak zasažené lidi zmrazí. Kreativní kombinace pak umožňuje lépe navázat ultimátkou.

3) Willump mohl být děsivý.

Umělci vytvořili několik různých konceptů Willumpa. Našel se zde děsivý, majestátní, a nakonec i roztomilý. Ve finále zvítězil chlupatý a velmi roztomilý Willump.

Zajímavosti z vývoje Nunua a Willumpa

4) Nejdojemnější smrt v celé hře.

Možná znáte animaci smrti Dragon Trainer Tristany. Pokud ano, tak tohle vás zasáhne ještě více. Při hraní Nunua a Willumpa si užijete mnoho zábavy. Pokud to ale přeženete, čeká vás trest v podobě velmi smutné animace.

5) Nunu Willumpovi rozumí.

Willump vydává různé zvuky, kterým rozumí pouze Nunu. S tím jsme počítali už od začátku a při nahrávání hlasu Nunua byl dabérovi poskytnut překlad Willumpovo hlášek. Ten tak přesně věděl, na co odpovídá, stejně jako to ví i Nunu.

Zajímavosti z vývoje Nunua a Willumpa

6) Nunu bot plný vtipů.

Mnoho vtipů, které se týkaly starého Nunua, nebo hry, se přetavilo do nových hlášek. Tento skin vás bude pobízet k útoku pod věž, prosit Riot a samozřejmě se stejně ikonicky smát, přesně jako starý skin. Všechny hlášky jsou nahrány obdobným robotickým hlasem a můžete si je poslechnout níže. Výběr několika z nich:

  • Při zabití vlků - "Řekněte někdo těmto monstrům, že jsou špatná, já nemohu, mám omezení v chatu."
  • Při potkání Tryndamera - "Tryndamere furt neumírá, musí podvádět"
  • Při potkání Ryze - "Další rework za 3, 2, 1."
  • Při čekání na spawnu - "Potřebuju dalších 6 RP na Star Gruardian Urgota."
  • Při potkání Zileana - "Can't Killean the Zilean." (reference)
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama