Začíná letní split LEC, české duo vyzve na úvod G2 Esports
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Začíná letní split LEC, české duo vyzve na úvod G2 Esports

Začíná letní split LEC, české duo vyzve na úvod G2 Esports

Filip Vít

Filip Vít

12. 6. 2020 15:00

Dočkali jsme se! Dnes startuje letní část evropské soutěže.

Reklama

Po necelých dvou měsících se na naše obrazovky vrací LEC. Do haly v Berlíně ale týmy nezavítají. Kvůli bezpečnostním opatřením budou nadále hrát z pohodlí svých gaming housů a možná v průběhu splitu se do LEC studia vrátí. Ve studiu budou přítomni jen komentátoři a část štábu. Postupem času, pokud se nic radikálího nezmění, by se měl navyšovat počet zaměstnanců v hale, kde by se nakonec mohli ukázat novináři a hráči samotní. Možnost vpuštění fanoušků do studia zatím nepřipadá v úvahu.

Přehled nadcházejích zápasů naleznete tradičně v eSportovém přehledu, který je umístěn v pravé části webových stránek.

Letní split v roce 2020 zahájí lvíčata a G2 Esports. České dvojici z MAD Lions se na jaře podařilo porazit v playoff Ocelotovu organizaci, která jim těžký úder dokázala vrátit. Sedminásobní evropští šampioni a vítězové MSI z roku 2019 navíc opět provedli rošádu ve svém týmu, když se Caps vrací na středovou linii a Perkz si zahraje po boku Mikyxe. Hned na úvod se tak dočkáme velmi atraktivního duelu, který obzvlášt ocení čeští fanoušci. Nezapomeňte si naladit kanál evropské soutěže, kde v 18:00 odstartuje první duel letní části mezi zmíněnými celky.

Houževnatě po titulu půjdou bezpochyby hráči Fnatic, kteří se budou snažit svrhnout z trůnu své rivaly G2 Esports. Nečinně přihlížet nebudou ani Origen, kteří by si na trofej taky rádi sáhli. Zraky všech celků se budou společně upínat k jedinému – k nominaci na světový šampionát.

TH tip pro první hrací den: MAD Lions vs. G2 Esports O nejlepší sérii v playoff jarního splitu se postarali MAD Lions a G2 Esports. Oba celky na sebe narazí hned v prvním duelu letní části a tak skvělou reklamu na sledování LEC si snad produkce nemohla ani přát. 

TH tip pro druhý hrací den: Misfits vs. Rogue Jak se povede hráčům Rogue, do kterých byly na jaře vkládány velké naděje? Na spodní linii nás čeká zajímavá podívaná, když Hans Sama změří síly s Kobbem, jenž se vrátil z LCS, kde hájil barvy TSM. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama