Začíná devátá sezóna
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Článek Začíná devátá sezóna

Začíná devátá sezóna

Michal Kovář

Michal Kovář

2. 3. 2018 09:31

S jednou malou novinkou.

Reklama

Opět se ocitáme na začátku trnité stezky. Nyní je potřeba vykročit ještě silnější, s vybroušenou strategií a zúročit veškeré nabyté zkušenosti. Devátá kompetitivní sezóna je zahájena úvodními rozřazovací zápasy. Nikdo ale nezačíná od nuly, jak by se mohlo lecjakému nováčkovi zdát. Pokud nastřádáte plnou sadu výher, nebo naopak naprosto propadnete, umístění bude odvozeno od vašeho skill ratingu z minulé sezóny. Pokud jste si poslední měsíc potykávali s hráči ze silveru, jen těžko lze očekávat, že potkáte kamarády z diamondu.

Začíná devátá sezóna

Tradiční odměnou za účast je již devátý sprej tentokrát s tématikou slunečné Floridy. Pro nejlepších 500 hráčů z každé platformy je zároveň nachystaná animovaná verze. Zapomenout nesmíme ani na CP (competitive points), které můžete směnit za nablýskané zlaté zbraně. Pokud ale nepatříte mezi zkušenější hráče, může se stát, že na jeden  exemplář budete šetřit i několik sezón.

Začíná devátá sezóna

Nejnovější assault/escort mapa - Blizzard World - se hrdě zapojuje do klasické rotace kompetitivního režimu. Šance na vylosování si nepříliš populární mapy Volskaya Industries  z celkového osudí tak opět o něco klesají.

Season 9 je už nyní aktivní na PC, Playstation 4, Xbox One a poběží až do konce dubna.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama