Zabojujte o 200 000 Kč v kvalifikaci na Prague Champs už tento víkend!
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Zabojujte o 200 000 Kč v kvalifikaci na Prague Champs už tento víkend!

Zabojujte o 200 000 Kč v kvalifikaci na Prague Champs už tento víkend!

Giry

Giry

18. 5. 2022 10:00

Už v sobotu odstartuje otevřená kvalifikace na Prague Champs – největší český lolkový turnaj.

Reklama

Už v sobotu odstartuje otevřená kvalifikace na Prague Champs – největší český lolkový turnaj, jehož finále se odehraje v prestižním O2 universu v Praze. Máte tak poslední šanci přihlásit svůj tým a zabojovat nejen o šanci zahrát si na obří stage, ale také o podíl z 200 000 Kč prize poolu. Vítěz Prague Champs se navíc utká v showmatchi s top týmem francouzské ligy Gamers Origin o dalších 100 000 Kč.

Registrace na webu ChallengerMode.com je otevřená pro všechny a končí v sobotu 21. 5. ve 14.00. Takže nejvyšší čas na pořádný tryhard!

Každý z přihlášených celků navíc automaticky získá 50% slevu na vstupenky na Prague Champs a jeden vylosovaný tým k tomu ještě vyhraje víkendový profi bootcamp v gaming housu eSuby. Zlepšit svůj skill do dalších SoloQ bitev tak budete moct přímo pod vedením hráčů a trenérů Modré krve v nových – na míru vyrobených – dresech vašeho týmu s vlastními jmenovkami.

Jak bude otevřená kvalifikace probíhat?

  • Přihlaste se na webu challengermode.com
  • V sobotu a neděli 21.-22. 5. se utkáte s dalšími týmy v BO1 kvalifikaci s double eliminací.
  • Čtyři nejlepší týmy z kvalifikace následně postoupí do závěrečných BO5 duelů.
  • Z nich čtyři vítězové získají postup na offline finále Prague Champs, kde 18.-19. 6. zabojují o prize pool 200 000 Kč.

Vybrané zápasy kvalifikace bude na svém Twitch kanále průběžně streamovat Petr "Xnapy" Jirák. Více informací o turnaji nebo vstupenkách najdete na facebookovém eventu nebo webu praguechamps.cz.

Prague Champs pořádají Mastercard spolu s Komerční bankou, kteří v květnu vydali nové designy svých esportových karet s motivy lolkových šampionů. Vybrat si můžete Jayce, Kai’Su, Ornna nebo Taliyu. Pickněte si svého šampiona už teď na kb.cz/lol.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama