YellOwStaR se vrací ke kompetitivnímu hraní
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek YellOwStaR se vrací ke kompetitivnímu hraní

YellOwStaR se vrací ke kompetitivnímu hraní

Filip Vít

Filip Vít

14. 1. 2020 18:00

Legendární support hlásí comeback!

Reklama

Legendární support hlásí svůj comeback! Bora “YellOwStaR” Kim opět oblékne dres a usedne za monitor. Novopečený tatínek se zhostí role supporta po třech letech. Naposledy jsme ho mohli vidět na herním pódiu v roce 2016 coby kapitána Fnatic. Od té doby se YellOwStaR vydal na trenérskou dráhu. V regionálních ligách nejprve koučoval Paris Saint-Germain, později tým LDLC. A právě ve druhém zmíněném celku se objeví jméno zkušeného supporta na soupisce. 

Francouzský veterán má za sebou bohatou kariéru. Největší stopu zanechal ve Fnatic, kde se stal lídrem úspěšněho týmu. Na začátku roku 2016 se dokonce stěhoval do Ameriky, kde jeho služby byly žádány od TSM. Spolupráce se známou organizací však nepřinesla tížený výsledek, tudíž se Bora vracel zpět domů – do Fnatic. 

YellOwStaR je jedním z mála hráčů, jenž aktivně působí od první sezóny, ve které dokonce na Worlds obsadil druhé místo. Mezi jeho velké úspěchy patří semifinálová účast na Světovém šampionátu v roce 2015, kdy sestava Fnatic byla považována za jednu z nejlepších, kterou kdy Evropa nabídla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama