Wunder a Humanoid hvězdami týdne, Vitality se pokouší vstát z popela
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Wunder a Humanoid hvězdami týdne, Vitality se pokouší vstát z popela

Wunder a Humanoid hvězdami týdne, Vitality se pokouší vstát z popela

Nicolas

Nicolas

23. 1. 2022 16:00

Podařilo se někomu sesadit dosavadního krále LEC - legendární tým Fnatic?

Reklama

Dva dny nazpět skončil druhý hrací týden LEC a objevila se řada kontroverzních názorů na týmy i samotné hráče. Dosud neporažené celky Fnatic a Rogue, které okupují první místo tabulky se skóre 5:0 si poradily s MAD Lions, nebo Astralis – a naopak na samotném konci tabulky se týmu Vitality konečně poštěstilo a odehráli si poměrně příjemný a kvalitní týden plný League of Legends.

Vitality si došli pro první vítězství

Zatímco v minulém týdnu se o celku Vitality hovořilo jako o “zklamání roku”, dnes se zdá, že se tým rozhodl konečně začít spolupracovat. Po třech prohrách v řadě proti papírově slabším týmům přišel týden, který si soupiska okolo českého marksmana Carzzyho odehrála bezchybně poměrem 2:0 nejprve proti novému týmu BDS, poté proti G2 esports. Ačkoliv jsou to výsledky pozitivní, většina internetu stále není spokojená s dosavadními výkony této mladé sestavy, o které se před začátkem LEC mluvilo jako o supertýmu roku 2022. Objevila se řada spekulací, proč zatím Vitality nedosahují očekávaných kvalit, jako např. teorie o přílišném množství hvězdných hráčů, kteří si dohromady příliš nesedli. Ať už stojíte na jedné, či druhé straně barikády, zdá se, že se VIT konečně rozhodli povstat z pomyslného popela.

Další test je čeká toto pátek, 28. ledna, kdy nastoupí proti SK Gaming.

Wunder a Humanoid hvězdami týdne, Vitality se pokouší vstát z popela

Fnatic jsou stále neporažení, Wunder a Humanoid hvězdami týdne

Každý fanoušek LEC momentálně vzhlíží vzhůru ke dvěma celkům, které okupují první místo tabulky s (dosud) bezchybnými výkony. Jsou jimi Fnatic a Rogue. Oba dva týmy se proti sobě utkají už příští týden v pátek, a proto je třeba si uvědomit, kdo jsou hlavní tahouni obou dvou celků. U Fnatic se předpokládá, že je jím náš český midlaner Marek "Humanoid” Brázda, ovšem poslední dny si svou slávu odnáší hlavně toplaner Wunder, který už minulý týden předvedl skvělé mechanické dovednosti a tento týden pomohl svým spoluhráčům na poli makrostrategických zkušeností, kterých má tento veterán mnoho. Oba solo-laneři doslova drtí všechny, kdo se jim postaví do cesty, a ve druhém týmu, Rogue, je situace velmi podobná. Páteční zápas bude proto rozhodně zajímavou podívanou.

Wunderův play z minulého týdne, který k němu přitáhl pozornost analytiků z celého západního světa.

Wunder a Humanoid hvězdami týdne, Vitality se pokouší vstát z popela

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama