Worlds - Rozlosované play-off
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Worlds - Rozlosované play-off

Worlds - Rozlosované play-off

Honza Fremut

Honza Fremut

15. 10. 2017 11:00 9

Jaké nás čeká play-off?

Reklama

Světový šampionát má za sebou skupinovou fázi a my už víme, kdo se s kým utká v play-off. Po dvou hracích týdnech a tedy osmi hracích dnech vypadá závěrečná pohled na skupiny takto:

Worlds - Rozlosované play-off

Ihned po odehrání skupin proběhl také los týmů, které se proti sobě utkají ve čtvrtfinále. Jak dopadl?

Worlds - Rozlosované play-off

Longzhu Gaming vs Samsung Galaxy

První čtvrtfinále nabídne nejzajímvější souboj ze všech. Utkají s v něm dva známé korejské celky - Longzhu Gaming a Samsung Galaxy. Longzhu jsou letos velmi často skloňovaní jako možný přemožitel SKT. Narozdíl od ROX Tigers v minulém roce, se Longzhu ukázují jako lepší tým, a proto jsou letos mým favoritem na zisk titulu. Samsung Galaxy nezažívají nejlepší sezónu a jejich účast na Světovém Šampionátu je spíše překvapením. 

SK Telecom T1 vs Misfits Gaming

První evropský zástupce Misfits Gaming se představí ve druhém čtvrtfinále se slavnými, opěvovanými, nepřemožitelnými SK Telecom T1. Nutno říct, že ve chvíli kdy se rozhodovalo, jestli se Misfits utkají s SKT, nebo Longzhu si většina přála SKT jako hratelnějšího soupeře. Po třech titulech je čtvrté vítězství SKT v ohrožení. Longzhu Gaming po překvapivém letním splitu vypadají jako silnější tým, tím ovšem nemůže zpochybnit kvality SKT. Můj osobní tip je vítězství SKT 3:1. 

Royal Never Give Up vs Fnatic

V sobotním čtvrtfinále se představí druhý tým z čínské LPL a evropští Fnatic. S postupem Fnatic to po prvním týdnu vapadalo velmi bledě, ovšem druhý týden a čtyři výhry za sebou udělali své a FNC postoupili jako druhý tým ze skupiny B. Cesta RNG byla mnohem snazší. Pětice kolem Uziho si ze šesti zápasů připsala pět výher a opanovala skupinu C.

Team WE vs Cloud9

Ze západních týmů vypadá nejlépe situace pro Cloud9. Jediný americký celek, který se probojoval do play-off, dostal v losu třetí tým z Číny a šance Cloud9 tedy nejsou k zahození. Nutno říci, že Team WE postoupil ze skupiny D se skóre 5:1 a i když je to nejhratelnější soupeř, očekávám vítězství WE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama