[Worlds play-off] Čínských týmů postoupilo nejvíce, Fnatic mají velkou šanci dosáhnout na finále
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek [Worlds play-off] Čínských týmů postoupilo nejvíce, Fnatic mají velkou šanci dosáhnout na finále

[Worlds play-off] Čínských týmů postoupilo nejvíce, Fnatic mají velkou šanci dosáhnout na finále

Giry

Giry

17. 10. 2018 14:20 1

Skupinová fáze je u konce. Kdo postupuje do play-off a s kým se utká?

Reklama

Máme za sebou skupinovou fázi plnou překvapujících výsledků a můžeme se těšit na napínavé play-offs, protože celkem 51 zápasů nám ukázalo, že žádný z týmů na letošním mistrovství světa není neporazitelný, jasný favorit tedy neexistuje. Nyní před sebou máme čtvrtfinálové zápasy, do kterých se probojovalo osm nejlepších celků. Které to byly?

[Worlds play-off] Čínských týmů postoupilo nejvíce, Fnatic mají velkou šanci dosáhnout na finále

Skupina A

Na první místo vyšplhali korejští Afreeca Freecs, ale o žádnou dominanci ve skupině se nejednalo. Končí se skóre 4-2, jelikož během prvních hracích dní prohráli proti Flash Wolves a G2 Esports. Afreeca Freecs se ve čtvrtfinále utkají s americkým Cloud9.

Právě evropští G2 slaví postup ze skupiny z druhého místa poté, co v tie-breakeru dokázali porazit Flash Wolves. Ve čtvrtfinále poměří síly s RNG - vítězem letošního MSI.


Skupina B

Až neuvěřitelně pohádkový scénář se píše pro americký celek Cloud9. Poté, co po několika prvních týdnech letního splitu seděli v NA LCS na posledním místě tabulky, se dokázali probojovat na Worlds, prošli přes play-in a dokonce téměř dosáhli na první místo ve skupinách. V tie-breakeru je ale zastavila parta kolem Uziho. Cloud9 se tak ve čtvrtfinále utkají s Afreeca Freecs.

Uzi a RNG nakonec postupují z prvního místa i přes to, že jim výhra dvakrát utekla (proti Cloud9 a Vitality). Další tým z LCS na ně navíc čeká i v play-off, utkají se s G2.

Pro evropský celek Vitality zbylo pouze třetí místo i přes to, že se jejich konečné skóre zastavilo na 3-3. Přesto mohou být na svůj výkon pyšní.


Skupina C

Tato skupina se jako jediná vyhnula tie-breakeru, ale i tak se o postup bojovalo až do posledních zápasů. Americký šampion Team Liquid si prožívá podobný příběh, jako Vitality. Ani tři výhry nestačily na postup ze skupiny.

Z prvního místa nakonec postupují čerství vítězové korejské ligy KT Rolster, kteří prohráli pouze jedinou hru proti čínskému celku EDG. Ale u týmů z LPL zůstanou, ve čtvrtfinále na ně čeká Invictus Gaming.

EDward Gaming doputovali na druhé postupové místo se skóre 4-2. Team Liquid a KT Rolster jim jednu hru dokázali vzít. Svou sílu musí ukázat ve čtvrtfinále proti Fnatic.


Skupina D

Poté, co Fnatic a Invictus Gaming vyhráli vše, co mohli, a ve vzájemných soubojích si vzali po jedné hře, následoval tie-breaker o první místo. Tuto naprosto šílenou hru nakonec dokázali vyhrát Fnatic, a ukořistili tak první místo. Los jim ve čtvrtfinále přiřadil dalšího soupeře z LPL - tým EDward Gaming.

IG i po skvělém výkonu končí na druhém postupovém místě a ve čtvrtfinále vyzvou korejské KT Rolster.

Pro všechny důležité informace sledujte náš celkový přehled.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama