Worlds budou probíhat v pěti městech, Riot přítomnost diváků zvažuje
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Worlds budou probíhat v pěti městech, Riot přítomnost diváků zvažuje

Worlds budou probíhat v pěti městech, Riot přítomnost diváků zvažuje

Reibl

Reibl

16. 6. 2021 12:00

Riot zveřejnil seznam hostitelských měst pro Worlds 2021.

Reklama

Světový šampionát opět míří do Číny. Minulý rok totiž Riot hostitelské zemi přislíbil velkou pouť po několika městech, na kterou kvůli pandemii nedošlo. Letos plánují organizátoři vše vynahradit. Do dnes jsme znali pouze místo finále, totiž Shenzhen. Nyní byla odkryta i další hostitelská města.

Na přelomu října a listopadu se podíváme do Šanghaje, Qingdao, Wuhanu, Chengdu a Shenzhenu. Těchto pět hostitelských měst se stanou dějištěm různých fází Worlds. Vzhledem k minulým rokům se zřejmě play-in fáze odehraje v jednom z měst. Skupinová část poté v jiné. Následně se dvě města zhostí čtvrtfinále a semifinále. Závěrečný duel proběhne v Shenzhenu na stadionu Universiade Sports Centre s kapacitou přes 60 tisíc míst.

Co se diváků týče, Riot zvažuje jejich účast. Nic zatím nebylo rozhodnuto. Přesné termíny jednotlivých fází a formát turnaje také zatím neznáme.

Samotné video lákající na Worlds vzniklo ve spolupráci s youtuberem SILVXS. Jeho tvorba hype videí je v komunitě velmi dobře známá a rozhodně doporučujeme se na kanál podívat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama