World Cup míří do Los Angeles
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport Článek World Cup míří do Los Angeles

World Cup míří do Los Angeles

Michal Kovář

Michal Kovář

9. 8. 2017 13:55

Tento víkend poznají skupiny G a H své postupující.

Reklama

Po uplynulém víkendu v Katovicích se Polsko, Jižní Korea a Kanada připojí po bok Číny, Francie, Švédska a Austrálie. Tyto týmy mají již zajištěné letenky na BlizzCon, ale stále chybí odehrát skupinu G a H. Los Angeles proto 11.-13. srpna rozdá poslední dvě postupová místa do finále.

World Cup míří do Los Angeles

Skupina G

Tým USA se ve skupině G postaví sokům z Čínské Tchaj-pej, Brazílie a Nového Zélandu. Domácí jsou vedeni Adamem Eckelem, kapitánem známého týmu Cloud9. Oporu mu budou dělat ti nejlepší, jak ukázala nultá sezóna Overwatch Contenders pro Severní Ameriku, v níž se všichni hráči umístili na předních pozicích.

Fanouškům ledního hokeje může být způsob složení Čínské Tchaj-pej lehce povědomé. Obdobně jako běloruský národní tým je složen takřka z jediného domácího týmu, Tchaj-Pej poskládala svůj nároďák čistě ze členů organizace Flash Wolves. Několik měsíců zpátky "Vlci" slavili vítězství v Overwatch Pacific Championship, když porazili národní tým Austrálie a jistě patří mezi favority.

Jihoamerická Brazílie jde do boje se zástupci týmu Brasil Gaming House. Ačkoliv jsou tito mladíci na domácí scéně známí, na světové úrovni o nich nebylo příliš slyšet. Dokáží překvapit?

Skupinu uzavírá Nový Zéland, který si své postupové místo do skupinové fáze zajistil až z 30 pozice z celkových 32 týmů. 

World Cup míří do Los Angeles

Skupina H

Jména reprezentující Spojené Království mohou být některým fanouškům o něco známější. Po boku se postaví člen eUnited Harrison "Kruise" Pond a Isaac "Boombox" Charles společně s bývalým členem Ninjas With Attitude Michaelem "MickeyA" Adamsem a současným Marcusem "Realzx" Viningem.

Sousední Německo do svých služeb povolalo trenéra Team Liquid, Dennise "INTERNETHULK" Hawelku. Ten se pokusí nabyté zkušenosti přenést i na své kolegy z Team expert a Laser Kittenz.

Israel se staví opět po bok nároďáků složených z jediného týmu. Zengaming eSports se podařilo vybojovat místo mezi 16 nejlepšími v evropské kvalifikaci Overwatch Contenders. Pokud ale pomýšlejí na nejvyšší příčky, tyto výkony nemusí stačit.

Posledním týmem je Belgie s mnoha talentovanými hráči, hledajícími své uplatnění na celosvětové úrovni. Do čela se jim při cestě turnajem postaví Alexandre "SPREE" Vanhomwegen z FaZe Clan. 

Celý výsledkový servis stejně jako livestream z Los Angeles můžete najít na oficiálních stránkách turnaje.

Máte mezi národními týmy nějakého favorita?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama