Wild Rift: Často kladené otázky
i Zdroj: Tryhard.cz
LoL:WR novinky Wild Rift Článek Wild Rift: Často kladené otázky

Wild Rift: Často kladené otázky

Ajkaaa

Ajkaaa

16. 11. 2019 17:00

Základní informace o League of Legends: Wild Rift.

Reklama

Utáhne můj mobil novou hru od Riotu? Bude Wild Rift stejný jako LoL na PC? Pokud si kladete tyto otázky, známe odpověď. Pusťme se do toho:

Kdy se League of Legends: Wild Rift objeví v mém regionu? A na jakých platformách?

Mobilní verze vyjde pro iOS a Android někdy na začátku roku 2020. Už teď se můžete předběžně zaregistrovat na Google Play Store. Co se týče konzolí, více informací se dozvíme později v roce 2020.

Je Wild Rift cross-platform mezi PC a mobilem/konzolí?

Ne, hry se od sebe docela liší, ale obě zahrňují 5v5 MOBA gameplay, který byste očekávali od League of Legends. Přidání cross-platform (tedy možnosti hrát napříč platformami) mezi League PC a Wild Riftem by vyžadovalo kompromis, aby hraní bylo vyrovnané a my se chceme ujistit, že hra bude fér a zábavná na jakékoliv platformě.

Během určitých momentů v roce se pokusíme propojit témata událostí a jejich vydání na League PC a Wild Riftu. Možnost cross-platform hraní zkoušíme mezi mobily a konzolemi, ale zatím to není nic jistého.

Jaký je rozdíl mezi tímhle a League na PC?

Tahle hra je v podstatě vytvořená celá od nuly. Obnovení všech modelů, animace, herního systému. U toho všeho se musí myslet na udržení celého jádra League of Legends, jak ho znáte. Nechtěli jsme prostě přesunout LoL z počítačů 1:1 – potřebovali jsme jistotu, že z Wild Rift bude působit dojmem nově designované hry pro další platformy. I když se vaše skiny a šampioni nepřenesou do Wild Riftu, dostanete za hraní PC verze skvělé odměny i do té mobilní/konzolové. 

Jaké jsou minimální specifika mobilního zařízení?

Není to přesně určeno, ale snažíme se hru zajistit pro co nejvíce zařízení. Zatím jsou naším cílem tato specifika:

  • Na Androidu doufáme v kompabilitu s ekvivalentem Samsung Galaxy A7: 1GB RAM, Qualcomm Snapdragon 410 procesor a Adreno 306 GPU.
  • Na iOS by Wild Rift měl fungovat bez problémů na iPhone 5S a novějších.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama