Vyvrcholení turnaje o 60 000 Kč už tuto sobotu na Škoda Gaming Day
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Vyvrcholení turnaje o 60 000 Kč už tuto sobotu na Škoda Gaming Day

Vyvrcholení turnaje o 60 000 Kč už tuto sobotu na Škoda Gaming Day

Giry

Giry

15. 1. 2020 02:00

Do Mladé Boleslavi postoupili Inaequalis Invicta a follow desrim.

Reklama

Do vyvrcholení turnaje o 60 000 Kč zbývá už jen posledních pár dnů. Po několika kvalifikacích a online finále se do rozhodujícího souboje na podiu v Mladé Boleslavi probojovali hráči Inaequalis Invicta a překvapivě také follow desrim, kteří si poradili s Team Brute i s Esubou.

Ve Škoda Muzeu v Sále Laurin se tedy můžete těšit na souboj, který odkomentují známá jména lolkařské scény – Xnapy a Herdyn. Vítěz offline finále si odnese tučnou sumu v hodnotě 40 000 Kč, druhému místu náleží poloviční odměna.

Každý hráč si najde svoje

Škoda Gaming Day nebude jen o League of Legends, v plánu je například také finále nejnovějších ročníků sportovních her FIFA či NHL. Na místě si můžete vyzkoušet virtuální realitu (ano, ani český titul Beat Saber nebude chybět) nebo křesla speciálně vytvořená pro závodní simulátory. A pokud dáváte přednost klasickému gamingu, můžete se uvelebit do PC herní zóny nebo kouktku s konzolemi PlayStation 4.

Čeká vás také bohaty program se známými osobnostmi gamingové scény. Čekat na vás budou třeba moderátoři Mikuláš Tuček, Dominik “Cerberos”  Vysloužil, streamer Blade a mnoho dalších známých tváří.

A to nejlepší? Vstup je zdarma! Tak nezapomeňte sledovat facebookovou událost. Těšíme se na vás v sobotu v Mladé Boleslavi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama