Výsledky Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018 jsou tady!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Výsledky Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018 jsou tady!

Výsledky Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018 jsou tady!

Giry

Giry

21. 2. 2019 15:00 5

Podívejte se, které klipy byly vyhodnoceny jako nejlepší?

Reklama

Hlasování je u konce! Během posledních týdnů jste vybírali nejlepší klipy z loňského roku a nyní známe vítěze všech kategorií. Který streamer si získal vaši největší přízeň?

Kategorie Nejlepší play roku

Přes polovinu všech hlasů získal Dvorsonův pentakill a my s výběrem jen souhlasíme. Správné načasování i postavení nedalo soupeřům šanci. Na vítězný klip se můžete podívat zde.

Kategorie Smolař roku

V této kategorii probíhal napínavý souboj až do konce. Pouze dva hlasy nakonec dělí Xnapyho s neviditelnou ultimátkou Galia a nFearCZ s nesmrtelným red buffem. Vítězem se nakonec těsně stává prvně jmenovaný. Gratulujeme a doufáme, že už bug Riot opravil. Neviditelnou ulti od Galia si můžete prohlédnout v tomto klipu.

Kategorie RIP 2018

V této kategorii s přehledem vyhrála létající Akali na streamu RainbowRose43. Taková smůla se prostě přihodí jednou za sezónu. Důležité ale je, že to slečny vzaly v dobrém. Výlet do nepřátelské báze v podání Akali si můžete zopakovat tady.

Kategorie 300 IQ

Celou anketu uzavřeme kategorií 300 IQ. Také tady se umístil Xnapy, který nám prozradil, jak v Riotu funguje příprava nových šampionů. Chcete vědět, jak vznikala Kai’Sa? Pusťte si tento vítězný klip.


Výsledky Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018 jsou tady!

Všem hlasujícím děkujeme za účast. Děkujeme také značce Lenovo Legion, která se stala partnerem projektu a věnovala do hlasovací soutěže ceny v podobě herních periferií a LoLkařské měny RP. Ze všech účastníků byli náhodně vybráni tito výherci:

Všem třem výhercům gratulujeme, na váš email, který jste použili při zakládání účtu, byla odeslána zpráva s instrukcemi. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama