Vyplatí se nováčkům koupit balíček Relentless Raiders
i Zdroj: Tryhard.cz
LoR novinky Legends of Runeterra Článek Vyplatí se nováčkům koupit balíček Relentless Raiders

Vyplatí se nováčkům koupit balíček Relentless Raiders

Giry

Giry

30. 7. 2020 14:00

Riot nově nabízí ke koupi celé balíčky.

Reklama

Se začátkem Spirit Blossom festivalu přišla do hry možnost pořídit si v obchodě celé sestavené balíčky karet. Tato nabídka je určena pro nováčky, kteří si zatím hraním neodemknuli moc karet.

V tomto článku se podíváme na balíček Relentless Raiders, který je postavený kolem Sejuani a Gangplanka se svou pirátskou posádkou, jenž používá klíčové slovo Plunder.

Vyplatí se nováčkům koupit balíček Relentless Raiders

Kód balíčku: CEBQCAQGHIAQCAIDAIBACBQJAMDQEBQBAQFREHBAFUBAEAICAQBACAIUFIBQGAQGAIKDEAIBAEQQEAQBAUEA

Jak se tento balíček správně hraje? důležité je použít karty jako Make it Rain nebo Warning Shot k tomu, abyste obešli protivníkovy obránce a namířili si to přímo na nepřátelský Nexus. Tím totiž maximálně využíváte Plunder na kartách jako Riptide Rex a zároveň posouváte své šampiony na další úroveň.

Dalším důležitým prvkem tohoto balíčku jsou sudy Powder Keg. Sudy zvyšují poškození vašich kouzel a schopností o jeden bod, a jsou tedy velmi silné v kombinaci s kartami jako Make it Rain.

Slabé stránky balíčku

Zkušení hráči si určitě všimli nepříliš silné kombinace Freljordu a Powder Keg. Obyčejně se sudy používají v control balíčcích s mnoha kouzlami s přímým poškozením, jako má Piltover & Zaun, Noxus nebo Shadow Isles. Kouzla Freljordu až na výjimky jako Shatter nebo Avalanche poškození nedávají, Avalanche navíc ničí i vaše jednotky a neuděluje poškození do Nexusu, takže ani nezapne Plunder efekt a nepomůže vašim šampionům k postupu na vyšší úroveň. Balíček zkrátka nemá dostatek prostředků na plné využití sudů.

Vyplatí se nováčkům koupit balíček Relentless Raiders

Ze sudů zároveň nebenefitují nijak extra ani jednotky s Plunder efektem v popisku. Poškození navíc je fajn, ale na to, aby se zaply ty nejdůležitější Plunder schopnosti, stačí jediný damage do Nexusu.

Balíček je velmi pomalý, počet karet s cenou 5 a více many není málo, a brzké fáze hry se tedy často stanou bojem o přežití.


Jak balíček vylepšit?

Samozřejmě nemusíte nechávat balíček v přesné formě, kterou nám Riot servíruje. Podíváme se na dvě možnosti upgadu.

Verze 1: Sejuani a Piráti

Cena za upgrade: 4 šampioni, 1 epic karta, 11 rare karet, 10 common karet – celkem 17500 Shards.

Tento balíček se snaží naplno využít sílu Plunder efektů. Úplně se tedy zbavíme Gangplanka a sudů a namísto toho přivedeme Miss Fortune.

Vyplatí se nováčkům koupit balíček Relentless Raiders

Kód balíčku: CEBQUAQGAUEAWFAWDQQS2OR6AEAQCFQCAIAQEBYAAEAQEBQR

Tato úprava se hraje velmi podobně jako původní balíček – zasáhněte nepřátelský Nexus a tím aktivujete Plunder a vylepšujete Sejuani. Kromě přímého poškození z kouzel navíc máte další možnosti, jak Nexus přímo zasáhnout.

Verze 1: Gangplankova posádka duchů

Cena za upgrade: 4 šampioni, , 8 rare karet, 7 common karet – celkem 15100 Shards.

Na správné zahrání je tento balíček mnohem složitější než ten se Sejuani, pokud ale vše vyjde, jak má, dokáže být opravdu zábavný. Zde se soustředíme na sudy a na jejich správné využití.

Vyplatí se nováčkům koupit balíček Relentless Raiders

Kód balíčku: CEBAKAIFCQUCWMJUAYBAMBAICIQCELIBAMAQKAI5GYAQCAIFB4

Na první pohled se zdá jasné, v čem tkví síla tohoto balíčku. Naberte si pořádné množství sudů a poté svého soupeře rozdrťte super silnými schopnostmi a kouzly. Posílená kouzla zabíjející soupeřovi jednotky navíc vylepšují Threshe.

Většině nováčků ale bude dělat problém správné načasování. Soupeř se sudů může jednoduše zbavit ať už jednotkami nebo slabými kouzly jako Vile Feast.


Vyplatí se tedy balík kupovat?

Pokud hledáte balíček, se kterým můžete bez úprav rychle šplhat hodnoceným žebříčkem, tak ne, nevyplatí. Slabé stránky zkrátka nelze ignorovat.

Nicméně pokud si chcete rozšířit sbírku karet, balíček koupíte se slušnou cenou, než kdybyste karty kupovali po jedné. Místo 2180 mincí zaplatíte 1962. Jenže ne všechny karty stojí za to.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama