Vyhrajte herní ceny za desítky tisíc a ušetřete na hrách a hardwaru v rámci Be a Gamer na CZC.cz
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Vyhrajte herní ceny za desítky tisíc a ušetřete na hrách a hardwaru v rámci Be a Gamer na CZC.cz

Vyhrajte herní ceny za desítky tisíc a ušetřete na hrách a hardwaru v rámci Be a Gamer na CZC.cz

Giry

Giry

23. 1. 2019 19:00

Be a Gamer je zpátky se skvělými cenami v soutěži.

Reklama

CZC.cz spouští další díl akce, zaměřené zejména na hráče – Be a Gamer. Stačí si zakoupit libovolný herní produkt v minimální hodnotě 500 Kč a automaticky jste zařazeni do soutěže o jednu z mnoha výher v celkové hodnotě přesahující částku 100 tisíc Kč. Ke každému nákupu nad zmíněnou částku dostanete navíc ještě bonusový voucher s 10 kódy v celkové hodnotě 1000 Kč, určený na nákup her na CZC.cz.

Během Be a Gamer padají o desítky procent ceny mnoha kusů hardwaru, konzolových bundlů a pochopitelně také her na všechny možné platformy. Zvažujete upgrade celého počítače? Rádi byste monitor (nebo rovnou televizi) s větší úhlopříčkou? Směřujte své kroky na přehledný Be a Gamer rozcestník a určitě si v obrovském množství slev vyberete.

Hraje se o herní notebook Dell G3 15 Gaming, konzoli Xbox One X s hrami Forza Horizon 4 a Forza Motorsport 7 nebo o limitovanou edici PlayStation 4 Slim s motivem hry Marvel´s Spider-Man. Fanoušky mobilního hraní určitě potěší dvojice herních telefonů Asus ROG Phone a Xiaomi Black Shark.

Hlavní cenou je zakřivená QLED televize Samsung v hodnotě 34 000 Kč.

Pořádný herní zážitek si žádá taky pořádnou obrazovku. Na téhle 138cm zakřivené krásce uvidíte detailně každý pohyb Petera Parkera, zjistíte, jaké linky používá Lara Croft a spočítáte, kolik gelu na vlasy použil CR7. QLED TV od Samsungu zkrátka slibuje špičkové 4K UHD rozlišení, kvalitní zvukový doprovod Dolby Digital Plus a detaily jako nikdy předtím.

Akce startuje 23. ledna a končí 13. února. Výherci všech cen budou vylosováni až po skončení akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama