Vyhlašujeme Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Vyhlašujeme Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018!

Vyhlašujeme Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018!

Giry

Giry

1. 2. 2019 16:00

Nominujte svého oblíbeného streamera a vyhrajte.

Reklama

Loňksý rok byl pro League of Legends velmi úspěšný. Hra se pomalu škrábe zpět na úplný vrchol po nástupu battle royale žánru a jde to poznat i ze sledovanosti na Twitch.tv. Na tuzemské scéně navíc streameři ve většině případů nepropadli této mánii a zůstali věrní Riotu. A za to by si zasloužili trochu uznání a podpory, ne?

Právě proto vyhlašujeme Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018, kde společně s vámi vybereme ty nejlepší momenty z Twitche od českých a slovenských streamerů. Nominujte svého oblíbeného streamera a můžete vyhrát luxusní ceny od partnera projektu – herní značky Lenovo Legion.

Jak se zúčastnit?

Nominujte svého oblíbeného streamera pomocí klipu z jeho streamu a můžete vyhrát. Stačí kliknout na tento odkaz na facebookový status, vložit klip do komentářů a budete zařazeni do soutěže. Ze všech klipů vybereme několik nejlepších, které postoupí do finálního hlasování. Z hráčů, kteří tyto postupující klipy přidali, pak vybereme i výherce, jenž si odnesou herní produkty od značky Lenovo Legion. Klipů můžete přidat více, ale každý soutěžící může vyhrát maximálně jednu cenu.

Vyhlašujeme Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018!

Které klipy chceme?

Jaké klipy přidávat? Frajery, smolaře, nerváky, budoucí Fakery i vtipné dobrodruhy z nejnižších divizí. Ukázal váš oblíbený streamer outplay, po kterém jste zůstali s bradou dole? Narazil na streamu na nějaký vtipný bug? Vyrušila ho babička s večeří a vtipně okomentovala jeho věčné sezení u počítače? Sázejte všehny tyto klipy do našeho facebookového statusu. Nezáleží na tom, jestli na streamera kouká dvacet nebo dva tisíce diváků.

Klipy musí splňovat tyto tři jednoduché podmínky:

  • V klipu musí český nebo slovenský streamer hrát League of Legends.
  • Klip musí být z roku 2018.
  • Klip nesmí porušovat podmínky užívání Twitch.tv.

Vyhlašujeme Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018!

Co můžete vyhrát?

Partnerem projektu je přední výrobce herních notebooků Lenovo Legion. Všimli jste si našeho článku o jejich zbrusu novém stroji Y740, díky kterému můžete zažít ray-tracing na notebooku už dnes? Kompletní přehled o produktech Lenovo Legion najdete na jejich stránkách.

Kromě notebooků ale Lenovo Legion vyrábí i herní doplňky. A právě některé z nich můžete vyhrát, pokud nominujete streamera do Lenovo Legion Tryhard LoL Awards 2018. Vše navíc Lenovo Legion doplňuje slušnou dávkou RP na vaše vytoužené skiny:

  1. cena: Herní headset Lenovo Legion + 3000 RP
  2. cena: Herní myš Lenovo Legion + 3000 RP
  3. cena: 3000 RP

Na nic nečekejte, projděte loňské klipy streamerů, které sledujete, a ty nejlepší a nejvtipnější naládujte do našeho facebookového statusu. Nejen, že můžete vyhrát parádní ceny, ale třeba pomůžete svému oblíbenci z twitche tím, že ho ukážete ostatním LoLkařům.

Klipy vkládejte sem!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama