Vsaďte si na LoL: European Masters s CZ týmem eSuba
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Vsaďte si na LoL: European Masters s CZ týmem eSuba

Vsaďte si na LoL: European Masters s CZ týmem eSuba

Giry

Giry

18. 9. 2018 15:02

Tipněte si, jak se bude dařit českému týmu v EU Masters.

Reklama

League of Legends: European Masters je parádním vyvrcholením letní sezóny, ve které se mezi sebou utkají ti nejlepší z evropských lig. Nebude chybět ani česká účast v podobě progamingového týmu eSuba, který se kvalifikoval díky vítězství v Hitpoint Masters Season 10.

European Masters začalo 17. září a celý turnaj vyvrcholí 30. září, kdy se ti nejlepší z nejlepších utkají ve velkolepém finále o pohár a cenu pro vítěze €40.000.

I když se turnaje sami neúčastníte, ale sledujete scénu League of Legends, můžete si na European Masters sami přivydělat. Sázkové kanceláře vypsaly na celý turnaj zajímavé kurzy, a podle profíků na kurzové sázení jsou e-sporty stále nejvýhodnější příležitostí k tomu si ziskově vsadit.

Podívejte se program a výsledky League of Legends: European Masters

Vsaďte si na LoL: European Masters s CZ týmem eSuba

Proč je výhodné sázet na e-sporty

Sporty jako tenis, fotbal nebo hokej jsou tu s námi desítky let a za tu dobu si sázkové kanceláře vybudovaly ohromnou databázi, kdy mohou velmi přesně předpovídat výsledky a nastavovat kurzy tak, že běžný sázkař prakticky nemá šanci dlouhodobě vyhrávat.

Profesionální hraní počítačových her je oproti klasickým sportům relativně novou záležitostí a opravdu masově se začaly e-sporty rozšiřovat až s příchodem opravdu vysokorychlostního internetu a služeb jako Twitch. Celé odvětví je tak celkem mladé a sázkové kanceláře se teprve učí jednotlivé mechaniky hry, ale neumí ještě správně rozpoznávat, kdo je favorit nebo jak se hra skutečně vyvíjí.

Kurzy jsou tak mnohdy nastavovány velmi výhodně pro hráče a kdo se ve hře vyzná, může toho využít pro svůj prospěch a na e-sportovních turnajích něco vydělat, i když zrovna sám není progamer.

Hry, které se sázkařům opravdu vyplatí sledovat, jsou hlavně League of Legends, ale také konkurenční DOTA 2 nebo střílečka Counter-Strike: GO. Není pochyb o tom, že her, na které bude možné si vsadit, bude stále přibývat a začnou se objevovat i hry konzolové nebo mobilní.

 

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama