Voláme do zbraně Tryhardí šampiony!
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Voláme do zbraně Tryhardí šampiony!

Voláme do zbraně Tryhardí šampiony!

Giry

Giry

2. 8. 2017 16:05 3

Pojďme znovu do bitvy, vybojovat alespoň stejnou slávu jako minulý rok.

Reklama

Pojďme znovu do bitvy, vybojovat nejméně stejnou slávu jako minulý rok. Po roce se znovu otevírá soutěž Křišťálová lupa a i letos se Tryhard účastní. Jste připravení na další tvrdý souboj ve jménu gamingu?

Loni jsme soutěžili v kategorii zájmové weby a díky vaší podpoře jsme se dostali až do finále, kde jsme v těžké konkurenci skončili pátí. I letos bychom chtěli útočit na podobné pozice. Dokážeme to? Nafeedujeme Tryhard až do finále?

Ptáte se, proč pro náš web hlasovat? Denně přinášíme dění ze světa League of Legends, od února máme zcela nový web s plně responzivním zobrazením na mobilu, který stále rozvíjíme, přinesli jsme report z Katowic i finále LCS, uspořádali jsme parádní komunitní sraz a hlavně máme věrnou komunitu, která nám odpustí sem tam nějaký překlep v článku nebo to, že stále nemáme zprovozněné fórum (pracujeme na něm, věřte nám, už se blížíme do finále).

Jak tedy hlasovat pro Tryhard?

Na stránkách Křišťálové lupy napište do kategorie zájmové weby adresu www.tryhard.cz. Pak už stačí jen zadat vlastní email a zaškrtnou ochranu proti umělé inteligenci.

Děkujeme za každý hlas, pojďme znovu dotáhnout gaming až do finále. DO BOJE!

HLASUJTE ZDE

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama