Vikingekrig Academy vítězí v OMEN LoL Summer Series
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Vikingekrig Academy vítězí v OMEN LoL Summer Series

Vikingekrig Academy vítězí v OMEN LoL Summer Series

Giry

Giry

16. 7. 2020 06:00

Akademie týmu Vikingekrig si odnáší titul a tučnou výhru.

Reklama

Je dobojováno. Po dvou kvalifikacích a finálovém turnaji známe vítěze OMEN LoL Summer Series. Stala se jím sestava týmu Vikingekrig Academy, když si dokázala poradit nejprve s Team Brute GG v semifinále a poté i s Glore ve finále.

V prvním semifinále dokázali hráči Glore zvítězit nad GRSAOC v poměru 2:1. Stejným poměrem vyhráli také Vikingekrig nad Team Brute a o finalistech bylo tedy rozhodnuto.

Ještě před soubojem těch nejlepších se ale musel odehrát souboj o třetí místo, který určil, kdo si ukrojí alespoň malou část z prizepoolu a kdo odejde s prázdnou. Úspěšnější byl nakonec Team Brute, jenž nedal soupeřům šanci, a po výsledku 2:0 si tedy odnesl celkovou výhru 2500 Kč.

Ve finále pak stejným výsledkem rozdrtili soupeře Vikingové a polovina celkového prizepoolu putuje k nim. Glore si druhým místem zajistili odměnu 7500 Kč.


Marksman vítězného týmu Koudys nám odpověděl na pár otázek:

Ahoj, gratuluji k výhře. Když jste s týmem před týdnem vstupovali do kvalifikace, čekal jsi, že to celé dotáhnete až do vítězného konce?

Ahoj, moc díky. Když jsme se s týmem kvalifikovali v druhé kvalifikaci, tak jsme věřili, že vyhrajeme celý turnaj. První kvalifikace nevyšla tak, jak jsme si představovali, ale neodradilo nás to. Nakonec nejsme moc spokojení s tím, jak jsme hráli. Máme ještě na čem pracovat.

Připravovali jste se nějak speciálně? Sledovali soupeře nebo trénovali nějaké specifické taktiky?

Nic zvláštního jsme si nepřipravili. Udělali jsme základní přípravu, kdo co hraje a jestli by to mohl být problém, ale hlavně jsme se soustředili na náš teamplay.

Kdo byl podle tebe nejsilnější člen týmu? Kdo to jak se říká potahal?

Řekl bych že MVP našeho teamu v tomto turnaji musí být Deepe. Hrál nejvíc konzistentně spolu se Sysakem , jeho Orianna vynutila ban a snad to všem ukáže že není jenom Vladimir OTP. To ale neznamená, že ostatní nehráli dobře. V poslední hře se ukázal Sacrifice jak umí hrát s teamem okolo něj a Drago jak umí hrát s leadem. Musím také zmínit našeho coache Dalijese, díky kterému jsme neprohráli ani jeden draft a pomáhá nám se pořád zlepšovat.

Když se ohlédneš za všemi třemi souboji ve finálové části, který tým vám dal nejvíc zabrat?

Pravděpodobně prvoligový Team Brute nám dal zabrat nejvíc. V první hře nás zaskočili svou kompozicí, ale hlavní chybou byla exekuce našeho teamcompu a dalo by se říct, že jsme první hru sami zahodili. Naštěstí jsme mentálně nepodlehli a rychle jsme se vzpamatovali. Mohl to ale pro nás být čistý turnaj bez jediné prohry.

Už jsi někdy vyhrál podobně velkou výhru/velký turnaj?

V minulosti jsem vyhrál turnaj s podobným prize poolem, ale bohužel jsem zapomněl jméno a datum.


Turnaj OMEN LoL Summer Series ti přináší herní notebooky OMEN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama