Velké změny v Koreji, Faker zůstává v SKT
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Velké změny v Koreji, Faker zůstává v SKT

Velké změny v Koreji, Faker zůstává v SKT

Filip Vít

Filip Vít

21. 11. 2018 14:00 2

V LCK nezůstane kámen na kameni a hráči si hledají nové angažmá.

Reklama

Období přestupů je v plném proudu a největší změny se konají v nejúspěšnějším regionu lolkařské progaming scény. Nejzásadnější příčinou těchto změn je pravděpodobně selhání korejských týmů na domácí půdě letošních Worlds. Po letech kralování byla Korea svržena z trůnu, kde ji nahradila Čína. 

SKT T1 vybuduje nový tým kolem Fakera

Nedávno organizace SKT T1 oznámila, že se loučí se svými hráči, kterým vypršela smlouva a není s nimi již do budoucna počítáno. Z týmu tak odchází po pěti letech bot linka Bang a Wolf. Korejský celek prohlásil, že se jednalo o nejlepších bot linku, kterou kdy měli k dispozici. Oba hráči se dočkali velkého poděkování, neboť v týmu strávili 5 let. Tým také opuští jungler Blank, jenž v týmu působil od roku 2016. Mezi dalšími, co odchází, jsou: Untara, Thal, Blossom a Pirean. V týmu zůstali dva hráči, mezi nimiž je support Effort. Největší hvězdě týmu sice vypršela smlouva, nicméně Faker prohlásil, že zůstane a organizace vybuduje nový tým kolem něho. 

Tým usilovně pátrá především po junglerovi. Mezi jmény, které by mohli hrát po boku Fakera, se objevil Peanut. Tato dvojice spolu již hrála minulý rok a dotáhla to až do finále světového šampionátu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama